Agrisnellaad laadpalen bij Olmenveld Vakanties

“Het vakantiepark is ontstaan vanuit een boerenbedrijf met campingvoorzieningen en is nu uitgegroeid tot een mooi en duurzaam vakantiepark. Olmenveld Vakanties is een familiebedrijf met een no-nonsens mentaliteit. Dat én de centrale locatie maakt hen uniek. 

Jos Westerbeke - Olmenveld Vakanties

“We liggen te midden van de grotere steden in Zeeland zoals Middelburg, Domburg, Veere, etc. We krijgen bezoekers met allerlei verschillende achtergronden en die diversiteit brengt een fijne sfeer mee. Wij bieden rust, met het grotere en stadse wel dicht in de buurt.” 

Oorspronkelijk heeft Jos een technische achtergrond, maar deze komt bij het dagelijks reilen en zeilen van Olmenveld Vakanties goed van pas. Hierdoor weet hij bijvoorbeeld welke duurzame integraties technisch gezien makkelijk te verwezenlijken zijn:

“Door mijn technische achtergrond is er een andere manier van ondernemen ontstaan binnen Olmenveld Vakanties. Het is een hele kleine stap naar duurzame oplossingen, omdat we zelf technisch onderlegd zijn. Daardoor weten we goed wat wel en niet mogelijk is op ons vakantiepark.” 

Jos, hoe is de noodzaak naar groene oplossingen bij Olmenveld Vakanties ontstaan? 

“Wij hebben een hoop groene oplossingen om onze CO2 uitstoot te reduceren. We zijn hier nu ongeveer 4 à 5 jaar actief mee bezig. Het doel hiervan is tweeledig: als grootverbruiker van energie willen we onze afdruk zo klein mogelijk houden. Daarnaast bespaart het ook flink in de kosten. Laadvoorzieningen voor elektrische rijders vallen ook onder deze duurzame en groene oplossingen. Momenteel hebben wij bij Olmenveld Vakanties acht aansluitpunten verdeeld over vier laadpalen. Twee van deze laadpalen staan op het chaletpark en de andere twee staan op de parkeerplaats voor de slagbomen. Op deze manier bieden we laadpalen aan onze eigen gasten, maar ook aan de gasten die enkel langskomen voor een hapje of drankje bij onze Brasserie. Wij vonden het belangrijk om deze service aan te bieden, omdat steeds meer mensen elektrisch rijden. Het voorzien van genoeg laadpunten wordt daarmee ook steeds belangrijker.

En… hoe bevalt de samenwerking met AgriSnellaad? 

“De samenwerking met AgriSnellaad bevalt heel goed. De laadpalen zijn begin 2021 geplaatst en alles wordt gemonitord door AgriSnellaad. Ik heb er geen omkijken naar en dat is voor mij fantastisch! We bieden hiermee een mooie extra service aan voor onze gasten en wij kunnen ons bezig houden met onze eigen business. Daarnaast is het belangrijk voor mij dat de laadpalen gebruiksvriendelijk zijn. Ik heb tot nu toe nog niemand aan de balie gehad met vragen over de laadpalen, dus dat is goed nieuws. Ik ben dus zeer tevreden!” 

Olmenveld Vakanties heeft niet alleen voor AgriSnellaad gekozen vanwege de manier waarop ze ontzorgen, maar ook omdat het een lokale partij is: “Ik vind een lokale partij altijd interessant. AgriSnellaad werkt zelf ook graag samen met lokale partijen en onze locatie is uitstekend gelegen voor de uitbreiding van het laadpaalnetwerk in Zeeland. Het plaatsen van de laadpalen was ook zo geregeld. In de toekomst staan we er zeker open om met Agrisnellaad meer laadpalen te plaatsen!” 

Advies nodig?

Bel 0113 629 000
Mail info@agrisnellaad.nl

Op werkdagen bereikbaar
van 8.00 tot 17.00 uur

Wil je ook een AgriSnellaadlocatie bij jou op de parkeerplaats? Neem dan zeker contact met ons op: info@agrisnellaad.nl. Op naar een nog duurzamere toekomst!