100% regionaal opgewekte stroom
Voor elke laadpas toegankelijk
Maatwerk oplossingingen
Persoonlijk contact en goede service

Een laadpaal aanvragen op Gemeente Bergen op Zoom

Je dient jouw aanvraag in via ons digitale formulier voor de gemeente Bergen op Zoom
We bekijken je locatie en stemmen met de gemeente Bergen op Zoom een geschikte locatie in jouw wijk of buurt af
We regelen de plaatsing en de oplevering op de gekozen locatie in de gemeente Bergen op Zoom
De gemeente Bergen op Zoom informeert jou en je buurtbewoners over de plaatsing van de laadpaal

Kiezen voor AgriSnellaad

Kies je voor AgriSnellaad dan kies je voor, de groenste, snelste en een regionale oplossing voor de laadbehoefte in jouw wijk. Onze laadpalen in de openbare ruimte leveren niet alleen 100% wind en zonne-energie uit jouw regio, maar tevens tegen maximaal vermogen. Als regionale leverancier van een laadoplossing in je wijk zorgen we voor een snelle realisatie van de door jou gewenste laadlocatie in de gemeente Bergen op Zoom. Onze openbare laadpunten zijn gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor alle nationale en internationale laadpassen. 


AgriSnellaad is onderdeel van CZAV Mobility Group. 

Over de gemeente Bergen op Zoom 

Bergen op Zoom is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Deze gemeente ligt tussen verschillende wereldsteden in: Rotterdam en Antwerpen. Zowel de gemeente als de stad heet Bergen op Zoom.  

Zoals in de rest van de Zeeuwse gemeenten en Bergen op Zoom zien we steeds meer elektrische auto’s in het straatbeeld. Via AgriSnellaad kan je een openbare laadpaal aanvragen in de gemeente Bergen op Zoom. Wil je meer weten over de gemeente Bergen op Zoom? Bekijk dan de website. https://www.bergenopzoom.nl  

In deze plaatsen kun je een openbare laadpaal aanvragen in gemeente Bergen op Zoom 

AgriSnellaad plaatst in de volgende plaatsen, wijken en kernen openbare laadpalen in de gemeente Bergen op Zoom. Kortom heb je geen eigen oprit, maar wil je wel in jouw wijk je elektrische auto opladen? Laat het ons dan weten via het aanvraagformulier! 

 • Bergen op Zoom
 • Halsteren
 • Heihoefke
 • Heimolen
 • Kijkuit
 • Kladde
 • Klutsdorp
 • Lepelstraat
 • Nieuwe Molen
 • Oude Molen
 • Slikkenburg
 • Spinolaberg
 • Vetterik
 • Waterkant
 • Zuidgeest

Hoe werkt het aanvragen van een laadpaal in Bergen op Zoom 

Via het contactformulier bovenin de pagina kun je een openbare laadpaal aanvragen als particulier in de gemeente Bergen op Zoom. Indien je een openbare laadpaal aanvraagt als particulier in de gemeente Bergen op Zoom is de voorwaarde dat je geen eigen oprit hebt. Heb je wel een eigen oprit? Dan verwijzen we je graag door naar www.ladeninzuidwest.nl.  

Ook als ondernemer in de gemeente Bergen op Zoom is mogelijk om op jouw eigen terrein een laadpaal te plaatsen. Laat je contactgegevens achter en wij nemen contact met je op over de mogelijkheden. Eerst reviews en uitgelichte verhalen van onze partners lezen? Dat kan hier:  https://agrisnellaad.nl/referenties/

AgriSnellaad – de partner van de gemeente Bergen op Zoom 

AgriSnellaad werkt samen met nagenoeg alle gemeenten in Zuidwest Nederland, waaronder de gemeente Bergen op Zoom. We hanteren korte communicatielijnen met de gemeente Bergen op Zoom, zowel met de betrokken ambtenaren als bewoners. We ontzorgen de gemeente Bergen op Zoom daar waar mogelijk als het gaat om elektrische laadpalen. Er worden in Bergen op Zoom nieuwe laadlocaties gerealiseerd op basis van concrete vragen vanuit bewoners en plankaarten. 

AgriSnellaad ontzorgt de gemeente Bergen op Zoom volledig in installatie, onderhoud en beheer van de laadpalen. Dat betekent dat de laadpalen gratis worden geplaatst en er geen kosten zijn verbonden aan een aanvraag voor een openbare laadpaal van AgriSnellaad in de gemeente Bergen op Zoom.  

Laden zonder beperkingen in de gemeente Bergen op Zoom  

Kabel inpluggen, laadpas scannen en laden maar. Onze laadpalen zijn toegankelijk voor alle automerken en alle Europese laadpassen. Laad je vaker op bij de openbare laadpalen van AgriSnellaad en wil je profiteren van voordelen? Vraag dan gratis de AgriSnellaad laadpas aan. Hiermee laad je goedkoper bij de laadpalen van AgriSnellaad. Zowel in de gemeente Bergen op Zoom als daarbuiten. De laadpas is te gebruiken bij meer dan 200.000 laadpunten in heel Europa.  

Wij vinden dat het laden van een voertuig voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom dragen wij graag ons steentje bij aan de laadinfrastructuur in de gemeente Bergen op Zoom.  

Laadtarieven AgriSnellaad in de gemeente Bergen op Zoom   

De kosten voor het laden van je auto verschilt per locatie. Zo maken wij onderscheid tussen het opladen in een woonwijk, op openbare parkeerterreinen en aan onze snelladers. Op de pagina over laadtarieven vind je een overzicht met ons kWh-tarief per locatiesoort.