Voor iedereen een laadpaal

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Een laadpaal bij uw bedrijf

Als bedrijf kunt u eenvoudig laadpalen plaatsen voor uw klanten, bezoekers medewerkers en huurders. Zo biedt u hen een extra service. Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden waardoor de vraag naar laadpunten gaat toenemen. Om aan deze vraag te voldoen kunt u kiezen voor verschillende laadoplossingen. Samen met u kijken we welke laadoplossing het beste past bij uw situatie en uw wensen.

Aanvragen

Een laadpaal in uw gemeente

AgriSnellaad.nl levert en installeert laadpalen in Zuid-West Nederland. We werken met veel gemeenten samen aan het inrichten van een openbaar netwerk van laadpalen, waardoor in de toekomst iedereen elektrisch moeten kunnen rijden. Steeds meer mensen kopen een elektrische auto. Daarom is er steeds meer behoefte aan laadpalen, ook in uw gemeente. AgriSnellaad.nl komt graag met u in gesprek voor het realiseren van openbare laadpalen waar alle inwoners van uw gemeente gebruik van kunnen maken.

Aanvragen

Een laadpaal volgens uw suggestie

Bij het plaatsen van openbare laadpalen willen wij een dekkend netwerk over de hele regio realiseren. Hiervoor zoeken wij in uw omgeving geschikte laadpaal locaties. De keuze voor de laadpalen maken we op basis van de bezetting van de bestaande laadpalen en het aantal verzoeken voor een laadpaal. Op het moment dat de bestaande openbare laadpalen vaak worden gebruikt, zal er een openbare laadpaal bijgeplaatst worden.

De openbare laadpalen worden geplaatst op een locatie waar zoveel mogelijk e-rijders er gebruik van kunnen maken. Bij uitbreiding worden de laadpalen zoveel mogelijk bij elkaar geplaatst.

Aanvragen

Een laadpaal op uw eigen oprit

Duurzame mobiliteit in Zuidwest-Nederland bereikbaar maken. Daar gaan we voor. Of het nu gaat om laden op uw eigen oprit, op de zaak, in de wijk of onderweg. Laden in Zuidwest helpt u snel op weg.

Bovendien vertellen we ook graag hoe elektrisch rijden in de praktijk bevalt en waar u aan moet denken wanneer u de overstap maakt naar een elektrische auto of een elektrisch wagenpark. Klik op de onderstaande button en ontdek meer op onze speciale website.

Meer informatie