Opladen bij een laadpaal

Snel weer op weg

Tot 100km binnen 60 minuten

Beschikbaar voor elke auto

Eigen stekker is nodig

Opladen bij een snellader

Supersnel weer op weg

Tot 100km binnen 20 minuten

Beschikbaar voor elke auto

Geen eigen stekker nodig

Met je EV op zoek naar een oplaad locatie bij jou in de buurt.

Daarvoor bestaan handige apps waar je je bestemming op intypt en dan zie je vanzelf of er icoontjes verschijnen die laadpalen moeten voorstellen. Er zijn meestal verschillende kleuren of vormen die worden gebruikt. En ja, die hebben een betekenis. Namelijk hoe snel ze stroom kunnen leveren en welk soort stekkers ze gebruiken. Kijk maar eens op oplaadpunten.nl

Onze laadpalen zijn beschikbaar voor elk elektrisch voertuig.

Bij AgriSnellaad.nl hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van je auto. Ons land heeft een enorm netwerk aan laadstations en, ondanks de verschillende soorten aansluitingen, kun je eigenlijk met elke auto overal terecht. De verschillen zitten hem vooral in de laadsnelheid. Dus bij AgriSnellaad.nl zit je goed. Met 22 KW en twee goede laadpunten op elke laadpaal laad je je auto razendsnel op.

Geen beperking, u kunt elke laadpas gebruiken!

AgriSnellaad.nl adviseert de laadpassen van Ecotap zij bieden een laadoplossing met veel voordelen tegen lage kosten. Zo kan je overal laden: thuis, onderweg of op kantoor. Ecotap regelt met haar backoffice de verrekening van laadsessies en biedt 24/7 support. Maar uiteraard kan op een laadpaal van AgriSnellaad.nl met iedere pas geladen worden.

Laadpas aanvragen

Explosieve groei, een laadpaal op elke hoek van de straat.

De ambities van AgriSnellaad zijn hoog. De ontwikkelingen van elektrisch vervoer gaan in een dusdanig hoog tempo dat er ruimte genoeg is om onze ambities waar te maken. Om de bereikbaarheid van elektrisch rijden voor iedereen mogelijk te maken plaatsen we zo veel mogelijk laadpalen in Zuid-West Nederland. Agrisnellaad en de EV rijder kunnen elkaar straks niet meer mislopen, want er staat altijd wel een laadpaal van ons in uw omgeving.

Suggestie indienen

Veel gestelde vragen

Dit kan bij u thuis, op het werk of in het openbaar. Er zijn genoeg laadpalen beschikbaar en er komen er elke dag meer bij.

Het opladen duurt bij reguliere stopcontacten ongeveer 6 tot 8 uur. Bij een Laadstation duurt dit ongeveer 1 tot 4 uur. Bij een snellader bent u na 20 minuten alweer onderweg.

U vindt alle informatie op de volgende pagin: Wat kost elektrisch rijden

Waterstofgas is een energiedrager. Waterstofgas is dus niet een onuitputtelijke bron van energie, zoals sommigen denken. integendeel, er treden grote verliezen op om van elektriciteit waterstof te maken en deze weer te gebruiken voor de aandrijving van de motor.

De kleine goedkopere modellen hebben nu een bereik van ongeveer 120 km. De beste autos’s van het merk Tesla kunnen nu al 480 km ver komen op 1 acculading en de ontwikkelingen staan niet stil.

Nee, de accu’s zitten verwerkt in de bodemplaat, hierdoor verlies je geen kofferruimte.

Met een elektromotor kan er vanaf het begin tot eind van een maximum koppel worden genoten, de trekkracht is dus fenomenaal. Met filerijden hoeft men niet constant te schakelen, omdat men in een automaat rijdt. De muziekliefhebber kan door het wegvallende motorlawaai volledig genieten van haar/zijn favoriete muziek.