De Koploper in Goes is een modern en nieuw kantoorconcept in het voormalig belastingkantoor in Goes. Het gebouw bevindt zich vlak naast het centraal station in Goes, waardoor het makkelijk bereikbaar is vanuit meerdere hoeken van Nederland. Het gebouw werd in 2017 opgekocht door Vastgoedontwikkeling VG-D uit Middelburg en heeft in de periode daarna een flinke transformatie ondergaan! In het verleden werd het gebouw gebruikt door slechts één organisatie, tegenwoordig is het gebouw getransformeerd tot een kantoorverzamelgebouw. Het pand is geschikt voor meerdere huurders, volledig in lijn met de huidige tijdsgeest. Dit betekent concreet; gedeeld sanitair, gedeelde gangen en een gedeelde receptiebalie. Maar dit betekent ook dat er vergaderzalen en flex-werkplekken beschikbaar zijn voor huurders maar ook bijvoorbeeld voor de ondernemer die voornamelijk vanuit huis werkt, maar af en toe ook eens in een andere omgeving wilt werken.

Daarnaast is bij de kleine kantoren alles bij je huur inbegrepen, want als drukke ondernemer is de agenda al vol genoeg. Je wilt je niet ook nog eens zorgen moeten maken over zaken als je energiecontract of internet. Je hebt alle voorzieningen onder één dak bij De Koploper.

Arjen - De koploper

“Wij willen dat klanten van onze huurders binnenkomen in het pand en dat ze goed ontvangen worden aan een receptiebalie. Ook al ben je een kleine huurder: je hebt altijd een aanspreekpunt voor jouw klanten bij ons. Met De Koploper willen wij ondernemers, groot of klein, zoveel mogelijk ontzorgen.”

Bij het ontzorgen hoort natuurlijk ook een parking. Niet alleen beschikbaar voor huurders, maar ook voor klanten en flexwerkers. De Koploper beschikt op dit moment over een parkeerterrein met zo’n 100 plekken en voorziet uitbreiding in de toekomst. Al vrij snel kregen ze bij De Koploper dan ook de vraag vanuit huurders naar de mogelijkheid voor het realiseren van een elektrisch laadpunt op het parkeerterrein.

“Een vraag die wij natuurlijk niet zomaar voorbij konden laten gaan. We hebben toen vrij snel besloten dat wij dit niet zelf zouden gaan exporteren. Wij hebben gezegd: schoenmaker blijf bij je leest, wij verhuren vierkante meters. Dát is onze business case en het verkopen van elektra voor auto’s is prima als een ander dat doet. Vervolgens hebben wij contact met AgriSnellaad gelegd via stichting Duurzame Mobiliteit Zeeland. Zo is het partnership met AgriSnellaad ontstaan!

Op dit moment hebben wij op onze parking drie laadpalen met dubbele aansluiting, dus in totaal zes plekken. Vanuit De Koploper monitoren wij het gebruik en AgriSnellaad het verbruik van de laadpalen en op termijn hopen we hierop door te bouwen, zodat er echt een laadplein kan ontstaan op het parkeerterrein in samenwerking met AgriSnellaad. Met zo’n laadplein willen wij het gat opvullen wat er nu nog is in Goes; we willen het laden van elektrische auto’s openbaar toegankelijk maken op deze centraal gelegen locatie in Goes.”

Toekomstvisie

“In de toekomst zouden we ook nog willen werken met deelauto’s bij De Koploper. Zodat onze huurders, maar bijvoorbeeld ook jonge ondernemers die nog geen eigen auto hebben en flexwerkers op doorreis vanuit de grotere steden, hier gebruik van kunnen maken. Op deze manier kunnen ze bijvoorbeeld met het openbaar vervoer naar Goes komen en vanaf daar hun weg vervolgen door middel van een deelauto. Hierin zien wij ook een mooie combinatie met AgriSnellaad. Het is een logische stap voor onze locatie, maar dit zal nog wel wat tijd nodig hebben om te realiseren.
Wat betreft de nabije toekomst kijken wij op dit moment vooral naar hoe wij snel kunnen inspelen op het gebruik van laadpalen en elektrische auto’s en hoe dit zich ontwikkelt. Het is dan ook enorm fijn om te weten dat AgriSnellaad hierbij ook kan faciliteren en de voorzieningen heeft om heel snel palen bij te zetten.”

Ben je op zoek naar een kantoor, vergaderruimte of flexwerkplek in en om Goes?
Neem zeker een kijkje bij De Koploper. Ook Roel Clement van AgriSnellaad maakt weleens gebruik van de flexwerkplekken bij De Koploper: “Waar onze eigen locatie minder centraal gelegen is, liggen de flexwerkplekken van De Koploper juist erg centraal. Klanten worden hier goed ontvangen en we kunnen hier natuurlijk onze elektrische auto goed en snel laden!”

Advies nodig?

Bel 0113 629 000
Mail info@agrisnellaad.nl

Op werkdagen bereikbaar
van 8.00 tot 17.00 uur

Wil jij ook op jouw parkeerplaatsen of bij jou op kantoor laadpalen van AgriSnellaad? Meld je dan via info@agrisnellaad.nl of neem contact met ons op via de website of LinkedIn.