Vraag hier je AgriSnellaad Laadpas aan

De voordelen van een gratis laadpas aanvragen bij AgriSnellaad

  1. Gratis laadpas: Onze laadpas is volledig gratis. Je hoeft geen abonnementskosten te betalen om van onze laadpunten gebruik te maken. Dit betekent dat je alleen betaalt voor het daadwerkelijke gebruik van de laadpaal. 
  2. Geen transactiekosten: Met onze laadpas betaal je geen transactiekosten bij een laadpaal van AgriSnellaad.  
  3. Uitgebreid netwerk van laadpunten: Met onze laadpas heb je toegang tot een uitgebreid netwerk van meer dan 400.000 laadpunten door heel Europa.  
  4. 100% groene stroom: als je gaat laden bij één van onze laadpalen ben je er altijd zeker van dat je laadt met 100% regionaal opgewekte groene stroom. 
  5. Overzichtelijk account: Met de laadpas heb je al je laadsessies overzichtelijk in één account.  

Hoe vraag je een gratis laadpas aan bij AgriSnellaad? 

Het aanvragen van een gratis laadpas bij AgriSnellaad is eenvoudig en snel. Ga met onderstaande knoppen naar de juiste pagina om jouw laadpas aan te vragen. Op de pagina vul je het formulier in met de gegevens die wij nodig hebben om de laadpas gereed te maken. Je doet hierbij ook een machtiging voor een automatische incasso.  

Wanneer alles is ingevuld gaan wij aan de slag. Je zult binnen enkele werkdagen je laadpas ontvangen.  

Laadpas aanvragen als bedrijfLaadpas aanvragen als particulier

De laadpas wordt binnen twee werkdagen na aanvraag verzonden.

* Je vraagt een laadpas aan tijdens een actie periode. Tijdens deze periode maak je automatisch kans op het winnen van de gouden laadpas met laadtegoed! Wanneer je een laadpas aanvraagt ga je akkoord met de actievoorwaarden.

Snelle en betrouwbare oplaadmogelijkheden met de gratis laadpas 

Bij AgriSnellaad begrijpen we dat betrouwbaarheid en snelheid belangrijk zijn bij het opladen van je elektrische voertuig. Daarom zorgen wij ervoor dat onze laadpunten altijd up-to-date zijn en goed functioneren. Je kunt vertrouwen op onze snelle en betrouwbare oplaadmogelijkheden, waarbij je alleen betaalt voor het daadwerkelijke gebruik. 

 

Opladen met 100% regionaal opgewekte groene stroom 

Met de laadpas kan je met een gerust hart je elektrische voertuig opladen aan een laadpaal van AgriSnellaad, wetende dat je gebruik maakt van groene stroom die lokaal en duurzaam wordt opgewekt. Samen kunnen we bijdragen aan een schonere en groenere planeet door te kiezen voor onze oplaadmogelijkheden met 100% regionaal opgewekte groene stroom. 

Kies voor AgriSnellaad en draag bij aan een duurzame toekomst terwijl je geniet van het gemak en de betrouwbaarheid van onze oplaadinfrastructuur. 

 

Vraag nu je laadpas aan bij AgriSnellaad 

 Ben je klaar om te profiteren van de voordelen van onze oplaadmogelijkheden? Vraag dan vandaag nog je laadpas aan bij AgriSnellaad. Met onze eenvoudige aanvraagprocedure en gratis laadpas heb je snel en gemakkelijk toegang tot ons betrouwbare oplaadnetwerk. Geniet van het gemak, de snelheid en de duurzaamheid van het opladen van je elektrische voertuig met AgriSnellaad.  

Wat kost elektrisch laden?

Bekijk onze huidige kWh-tarieven