Wat kost elektrisch opladen van mijn auto?

De kosten voor het laden van je auto verschilt per locatie. Zo maken wij onderscheid tussen het opladen in een woonwijk, op openbare parkeerterreinen en aan onze snelladers. Hieronder vind je een overzicht met ons kWh-tarief per locatiesoort.

Weet je niet zeker tot welke categorie de laadpaal bij jou in de buurt behoort? In de AgriSnellaad app vindt je altijd het actuele tarief per laadpaal.

Onze tarieven

Laden in de woonwijk:

€ 0,56/kWh incl. Btw *

Laden op openbare parkeerterreinen:

€ 0,56/kWh incl. Btw *

Snelladen (laadsnelheid vanaf 22kW)

€ 0,73/kWh incl. Btw *

* Bij het laden op openbare parkeerterreinen rekenen wij een connectietarief van € 0,73 per uur incl. Btw gedurende de tijd dat je auto aan de laadpaal staat.
** We proberen onze tarieven op deze pagina zo actueel mogelijk weer te geven. Aan de tarieven op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Het daadwerkelijke kWh-tarief kan afwijken. Wil je altijd op de hoogte zijn van ons actuele kWh-tarief? Download de AgriSnellaad app

Bij AgriSnellaad laad je altijd 100% regionaal en duurzaam opgewekte stroom.

Extra kosten laadpas verstrekker

AgriSnellaad heeft geen invloed op mogelijke extra kosten die door de verstrekker van je laadpas of app in rekening worden gebracht. Voorbeelden zijn een fee per afgenomen kW of een vast starttarief. Check daarom altijd welke mogelijke extra kosten deze partij in rekening brengt.

Vragen

Neem bij vragen over onze tarieven gerust contact op middels een e-mail aan info@agrisnellaad.nl