Wat kost elektrisch opladen van mijn auto?

Ben je benieuwd naar de kosten van elektrisch laden en elektrisch rijden? Bij AgriSnellaad begrijpen we dat transparantie en duidelijkheid essentieel zijn. Daarom bieden we je een gedetailleerd overzicht van onze tarieven en kosten voor het opladen van je elektrische voertuigen. We willen ervoor zorgen dat je vol vertrouwen kunt overstappen op elektrisch rijden, wetende dat je altijd toegang hebt tot betaalbare en concurrerende tarieven.

De kosten voor het laden van je auto verschilt per locatie. Zo maken wij onderscheid tussen het opladen in een woonwijk, op openbare parkeerterreinen en aan onze snelladers. Hieronder vind je een overzicht met ons kWh-tarief per locatiesoort.

Weet je niet zeker tot welke categorie de laadpaal bij jou in de buurt behoort? In de AgriSnellaad app vind je altijd het actuele tarief per laadpaal.

Onze tarieven

Onze laadstations hanteren een eenvoudig pay-as-you-go model, wat betekent dat je alleen betaalt voor de energie die je daadwerkelijk gebruikt. Hierdoor heb je de volledige controle over je uitgaven en betaal je nooit meer dan nodig is.

Laden in de woonwijk:

€ 0,56/kWh incl. Btw *

Laden op openbare parkeerterreinen:

€ 0,56/kWh incl. Btw *

Snelladen (laadsnelheid vanaf 22kW)

€ 0,73/kWh incl. Btw *

* Bij het laden op openbare parkeerterreinen rekenen wij een connectietarief van € 0,73 per uur incl. Btw gedurende de tijd dat je auto aan de laadpaal staat.
** We proberen onze tarieven op deze pagina zo actueel mogelijk weer te geven. Aan de tarieven op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Het daadwerkelijke kWh-tarief kan afwijken. Wil je altijd op de hoogte zijn van ons actuele kWh-tarief? Download de AgriSnellaad app

Bij AgriSnellaad laad je altijd 100% regionaal en duurzaam opgewekte stroom.

Extra kosten laadpas verstrekker

AgriSnellaad heeft geen invloed op mogelijke extra kosten die door de verstrekker van je laadpas of app in rekening worden gebracht. Voorbeelden zijn een fee per afgenomen kW of een vast starttarief. Check daarom altijd welke mogelijke extra kosten deze partij in rekening brengt.

Wat kost elektrisch rijden?

Wat het exact kost om een elektrische auto op te laden, ligt aan je type auto, de manier van laden én aan de grootte van de accu in jouw elektrisch auto. Maar met bovenstaande tarieven kan je een goede inschatting maken hoeveel het kost om elektrisch te rijden.

Opladen met 100% regionaal opgewekte groene stroom

Met de laadpalen van AgriSnellaad kan je er zeker van zijn dat je gebruik maakt van groene stroom die lokaal en duurzaam wordt opgewekt. Samen kunnen we bijdragen aan een schonere en groenere planeet door te kiezen voor onze oplaadmogelijkheden.

Kies voor AgriSnellaad en draag bij aan een duurzame toekomst terwijl je geniet van het gemak en de betrouwbaarheid van onze oplaadinfrastructuur.

Vragen

Neem bij vragen over onze tarieven gerust contact op middels een e-mail aan info@agrisnellaad.nl