Samen de beste laadoplossing voor jouw onderneming realiseren

Schakelen jouw werknemers over op elektrisch rijden, wil je jouw klanten de service van het laden aanbieden en zodoende extra traffic genereren of arriveren jouw hotel/campinggasten tegenwoordig massaal met een elektrische auto? AgriSnellaad biedt voor ieder bedrijf de juiste laadoplossing, en dat vrij van investering en volledig ontzorgd. Je vindt onze laadpalen in alle sectoren, van hotels tot dagattracties en van kantoren tot autodealers.

Geen aanschaf- en installatiekosten, wel de beste laadpaal!

Bij AgriSnellaad houden we van een heldere werkwijze. Tijdens een vrijblijvend gesprek op jouw locatie bekijken we samen de mogelijkheden en het aantal laadpalen dat geplaatst kan worden. Bij akkoord gaan we over op plaatsing van de laadpalen en kunnen je medewerkers en/of gasten binnen drie maanden  van de laadpalen gebruik maken. AgriSnellaad verzorgt het gehele traject vanaf aanvraag, communicatie met de netbeheerder, eventuele vergunningsaanvragen tot plaatsing en uiteindelijke exploitatie van de laadpaal. Dat alles vrij van aanschaf- en installatiekosten. De laadpaal blijft immers eigendom van AgriSnellaad.

Gesprek aanvragen

Uitgelichte partners van AgriSnellaad

Benieuwd naar onze mogelijkheden en reacties van onze partners? Wij laten bedrijven en gemeenten aan het woord.

Bekijk alle partners

Een duidelijke
werkwijze

Ontstaat er bij jouw bedrijf een laadbehoefte? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar om in overleg met jouw een maatwerk laadoplossing te realiseren.

Uw onderneming zoekt een laadoplossing?
Neem contact op met de specialisten van AgriSnellaad
We plannen een vrijblijvende afspraak in op jouw locatie
AgriSnellaad komt met een voorstel
We plaatsen en sluiten uw laadpaal aan
Uw onderneming kan naar alle tevredenheid opladen
Uw onderneming zoekt een laadoplossing?
Neem contact op met de specialisten van AgriSnellaad
We plannen een vrijblijvende afspraak in op jouw locatie
AgriSnellaad komt met een voorstel
We plaatsen en sluiten uw laadpaal aan
Uw onderneming kan naar alle tevredenheid opladen

De laadpalen van
AgriSnellaad

Afhankelijk van het type project plaatsen wij verschillende laadpalen. Dit varieert van de AgriSnellaad Duo Lader, in de vorm van een Laadpaal of Wandlader, tot de AgriSnellaad Snellader. Bekijk hieronder welke laadpaal bij welk type project past.

De AgriSnellaad
Duo Laadpaal

De ideale laadoplossing voor bij bedrijven en in woonwijken. De AgriSnellaad Duo Laadpaal beschikt over een capaciteit van 22 kWh en …

Bekijk laadpaal

De AgriSnellaad
Duo Wandlader

De ideale laadoplossing voor parkeergarages en laadpleinen bij bedrijven en in de openbare ruimte …

Bekijk laadpaal

De AgriSnellaad
Snellader

Binnen 20min tot 100km bijladen, dat kan met onze Snelladers. Deze Snelladers plaatsen wij op strategische doorstroomlocaties met veel …

Bekijk laadpaal

Top 3 vragen vanuit bedrijven

Het laten plaatsen van laadpalen roept vaak vragen op. Wij hebben de meest voorkomende vragen en antwoorden op een rijtje gezet.

In de meeste gevallen verzorgen wij een eigen aansluiting direct op het openbare netwerk. Jullie eigen meterkast wordt dus ontzien. Bijkomend voordeel is dat er achteraf geen stroom moet worden verrekend.

Onze laadpalen zijn beschikbaar voor alle automerken en alle Europese laadpassen.

Middels de ingebouwde paslezer rekent de eindgebruiker de geladen stroom direct af bij AgriSnellaad.

Een vrijblijvend en persoonlijk gesprek met ons aanvragen?

Laat jezelf vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Wij staan je graag te woord of plannen samen direct een schouwing op jouw locatie.

Gesprek aanvragen