Samen de beste laadoplossing voor uw gemeente realiseren

Is jouw gemeente al klaar voor een duurzamere toekomst? De transitie van het gebruik van fossiele brandstoffen naar elektrisch rijden gaat snel. AgriSnellaad helpt gemeenten met het bouwen van een moderne e-mobility infrastructuur!

Onze aanpak is helder; samen met gemeenten kijkt AgriSnellaad naar de actuele en toekomstige laadbehoefte. We faciliteren huidige elektrische rijders en stimuleren met plaatsing van laadpalen op strategische locaties de overstap naar elektrisch rijden.

Persoonlijk contact en hoogstaande service

Bij AgriSnellaad houden we van eenvoud, persoonlijk contact en korte lijnen. Wij plaatsen onze laadpalen zonder gedoe, kosteloos en volledig ontzorgd! Bij AgriSnellaad heb je altijd een vast contactpersoon. Hierdoor worden vragen snel beantwoord en worden eventuele storingen binnen de kortste keren opgelost.

Voor iedere locatie de juiste laadoplossing

Het aantal en soort laadpalen hangt af van de vraag, type locatie en de toekomstvisie van de gemeente. Van een enkele laadpaal in een woonwijk, tot een laadplein met 3 tot 20 laadpalen op een Transferium, of zelfs één of meerdere snelladers op een doorstroomlocatie; wij realiseren het allemaal.

Deze gemeentes zijn in beeld gebracht

Benieuwd naar onze mogelijkheden en reacties van onze partners? Wij laten bedrijven en gemeenten aan het woord.

Lees alle verhalen

AgriSnellaad werkt samen met deze gemeenten

Klik op het logo van uw gemeente om een laadpaal aan te vragen binnen uw gemeente. Staat uw gemeente hier nog niet tussen, neem dan contact met ons op.

Contact

De laadpalen van
AgriSnellaad

Afhankelijk van het type project plaatsen wij verschillende laadpalen. Dit varieert van de AgriSnellaad Duo Lader, in de vorm van een Laadpaal of Wandlader, tot de AgriSnellaad Snellader. Bekijk hieronder welke laadpaal bij welk type project past.

De AgriSnellaad
Duo Laadpaal

De ideale laadoplossing voor bij bedrijven en in woonwijken. De AgriSnellaad Duo Laadpaal beschikt over een capaciteit van 22 kWh en …

Bekijk laadpaal

De AgriSnellaad
Duo Wandlader

De ideale laadoplossing voor parkeergarages en laadpleinen bij bedrijven en in de openbare ruimte …

Bekijk laadpaal

De AgriSnellaad
Snellader

Binnen 20min tot 100km bijladen, dat kan met onze Snelladers. Deze Snelladers plaatsen wij op strategische doorstroomlocaties met veel …

Bekijk laadpaal

Top 3 vragen vanuit gemeenten

Het laten plaatsen van laadpalen roept vaak vragen op. Wij hebben de meest voorkomende vragen en antwoorden op een rijtje gezet.

We hanteren korte communicatielijnen met zowel de betrokken ambtenaar als bewoners en ontzorgen de gemeente daar waar mogelijk. Zowel vanuit concrete vraag vanuit bewoners als op basis van plankaarten worden nieuwe laadlocaties gerealiseerd. We plaatsen laadpalen in de gemeente nadat we een overeenkomst zijn aangegaan onder voorwaarden.

Dit kan via de op maat gemaakte aanmeldpagina op de website van AgriSnellaad en/of via de website van de gemeente. Dit is een stukje maatwerk wat we in samenspraak met de betreffende gemeente inrichten. Na aanmelding bij AgriSnellaad gaan we binnen 3 dagen op locatie kijken en zorgen voor een snelle realisatie.

AgriSnellaad ontzorgt de gemeente volledig in installatie, beheer en onderhoud van de laadpalen. Dat betekent ook dat de laadpalen gratis worden geplaatst.

Een vrijblijvend en persoonlijk gesprek met ons aanvragen?

Laat jezelf vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Wij staan je graag te woord of plannen samen direct een schouwing op jouw locatie.

Gesprek aanvragen