Laden zonder laadpas

Download de AgriSnellaad app gratis in de App Store of Google Play store.

Natuurlijk kan het voorkomen dat je bij een laadpaal staat een geen laadpas bij de hand hebt. Geen nood! Met behulp van de AgriSnellaad app kan je eenvoudig zoeken naar (beschikbare) laadpalen, starten en stoppen van oplaadsessies* en oude afgeronde transacties bekijken. In de AgriSnellaad app vind je ruim 200.000 laadpalen in heel Europa.

Vind een laadpaal

Ben je opzoek naar laadpalen in de buurt? Zoek dan eenvoudig op plaats, postcode en/of adres en je krijgt alle beschikbare openbare laadpalen in de buurt te zien. Tevens is het mogelijk om op de kaart naar laadpalen te zoeken.

laadplaats zoeken

Bekijk prijsinformatie

Voorkom verassingen achteraf. Met de AgriSnellaad app ben je altijd op de hoogte van de actuele prijsinformatie.

Laadsessies starten

Waarom rond lopen met een pasje als je je telefoon toch altijd de hand hebt? Met de AgriSnellaad app start en beëindig je eenvoudig een laadsessie. Tevens kan je op elk moment kijken wat de status is van de laadsessie. Is je auto volledig opgeladen? Dan krijg je daarover (indien gewenst) een notificatie van. Betalen doe je via creditcard of PayPal.

Afgeronde transacties raadplegen

Je kan met de applicatie eenvoudig informatie van gedane transacties raadplegen. Informatie zoals locatie, duur oplaadsessie, opgeladen vermogen, transactiekosten ect.

*Is enkel mogelijk met een AgriSnellaad account