Een ruime keuze uit de beste laadpalen, zonder aanschaf en installatie kosten

Afhankelijk van het type project plaatsen wij verschillende laadpalen. Dit varieert van de AgriSnellaad Duo Lader, in de vorm van een Laadpaal of Wandlader, tot de AgriSnellaad Snellader. Bekijk hieronder welke laadpaal bij welk type project past.

De AgriSnellaad Duo Laadpaal

De ideale laadoplossing voor bij bedrijven en in woonwijken. De AgriSnellaad Duo Laadpaal beschikt over een capaciteit van 22 kWh en twee aansluitingen waardoor er twee voertuigen tegelijkertijd op maximaal AC vermogen kunnen worden opgeladen.

De Laadpalen kunnen aan elkaar worden verbonden wat de realisatie van een laadplein met smart charging mogelijk maakt. Onze Laadpalen zijn universeel voor alle automerken en met alle Europese laadpassen toegankelijk.

Snel weer op weg

Tot 100km binnen 60 minuten

Beschikbaar voor elke auto

Eigen stekker is nodig

De AgriSnellaad Duo Wandlader

De ideale laadoplossing voor parkeergarages en laadpleinen bij bedrijven en in de openbare ruimte. De AgriSnellaad Duo Wandlader beschikt over een capaciteit van 22 kWh en twee aansluitingen waardoor er twee voertuigen tegelijkertijd op maximaal AC vermogen kunnen worden opgeladen.

De Wandladers kunnen aan elkaar worden verbonden wat de realisatie van een laadplein met smart charging mogelijk maakt. Onze Wandladers zijn universeel voor alle automerken en met alle Europese laadpassen toegankelijk.

Snel weer op weg

Tot 100km binnen 60 minuten

Beschikbaar voor elke auto

Eigen stekker is nodig

De AgriSnellaad Snellader

Binnen 20min tot 100km bijladen, dat kan met onze Snelladers. Deze Snelladers plaatsen wij op strategische doorstroomlocaties met veel traffic. Locaties die interessant zijn voor plaatsing van een AgriSnellaad Snellader zijn tankstations aan auto(snel)wegen, supermarkten en meubelboulevards etc.. Met plaatsing van een Snellader realiseer je extra verkeer op jouw locatie en een hoger serviceniveau zónder hier zelf in te investeren.

Onze Snelladers zijn beschikbaar met verschillende vermogens van 30 kWh tot 180 kWh* en beschikken over een CHAdeMo en/of CCS aansluiting. Je vindt onze Snelladers al bij de AgriSneltank locaties in Goes, Ooltgensplaat, Terneuzen en  Zierikzee.

*Het uiteindelijke laadvermogen hangt af van de auto waarmee geladen wordt.

Snel weer op weg

Tot 100km binnen 20 minuten

Beschikbaar voor elke auto

Eigen stekker is nodig

Al onze laders zijn eenvoudig in gebruik, voor elke laadpas en elke auto.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras nisi turpis, iaculis mollis lacinia et, mattis vitae sem. Nulla facilisi. Ut quis aliquet odio. Ut eu erat a metus rutrum dictum. Donec pharetra congue pulvinar. Nullam iaculis sodales ante sed tincidunt.