Grand Hotel ter Duin, een 4-sterren hotel gelegen aan de duinen van Burgh-Haamstede, vormt de ideale locatie voor een weekend of midweek weg. Ongeacht of je ertussenuit gaat vanwege zaken of voor ontspanning. Het hotel ligt centraal van grote steden als Rotterdam, Utrecht, Gent en Antwerpen.

Het luxe hotel ligt op een steenworp afstand van het strand en ligt ideaal gesitueerd om naar het bos te gaan of de Zeeuwse cultuur te ontdekken in een nabijgelegen dorp. Dus of je nu wilt genieten van een heerlijke boswandeling of wilt uitwaaien aan het strand; bij Grand Hotel ter Duin zit je altijd goed. Zowel binnen als buiten het hotel zijn er volop mogelijkheden en faciliteiten!

Het hotel is van alle gemakken voorzien; van een congresruimte voor 300 personen, tot wellnessfaciliteiten zoals een zwembad, diverse sauna en stoombaden. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om heerlijk te dineren in het restaurant of kun je gebruik maken van de diverse sportfaciliteiten.

Een hotel met een unieke locatie en een divers aanbod als dat van Grand Hotel ter Duin bedient een brede doelgroep. Hieronder vallen ook steeds vaker elektrische rijders. Hotel ter Duin plaatste de eerste laadpalen daarom bijna vijf jaar geleden al om zo tegemoet te komen aan de wensen van de elektrische rijders. Momenteel zijn er op de parking vier laadpunten te vinden; Begin 2021 wordt dit aantal flink uitgebreid.

Grand Hotel ter Duin begon met het plaatsen van laadpalen vanwege de opkomende trend die ze zagen in het gebruik van elektrische wagens. Ze wilden hierin gelijk meegaan door het plaatsen van laadpalen.

Jelle - Grand Hotel Ter Duin

“Ik vind de manier waarop AgriSnellaad werkt -no cure, no pay- een fijne manier van werken. Je hebt zelf geen omzet, maar je hebt ook geen kosten. Het is echter wel een extra service voor onze bezoekers. Daarnaast hebben wij de techniek niet in huis om deze laadpalen te onderhouden, dat dit uit onze handen wordt genomen is dus ideaal. We merken dat er veel gebruik van wordt gemaakt. Niet voor niets breidt AgriSnellaad binnenkort het aantal laadpunten uit.”

Wanneer besloot je om extra laadpalen te plaatsen?

“Het verzoek om extra laadpalen te laten plaatsen is gebaseerd op de afnamestatistiek welke wij van AgriSnellaad hebben ontvangen. Toen wij deze inzagen werd al snel duidelijk dat er zo veel gebruik wordt gemaakt van de vier laadpunten die we nu hebben, dat we er meer nodig hebben.” Verder vult hij aan: “In het begin hebben we de palen meer ‘preventief’ geplaatst, vooroplopend aan de trend. We merken nu echter dat steeds meer mensen er effectief om vragen.”

In de toekomst hopen ze bij Grand Hotel ter Duin het aantal laadpalen samen met AgriSnellaad nogmaals te verdubbelen.

“Wij werken graag samen met AgriSnellaad, hun enthousiasme en werkmethode gaf de doorslag. Bovendien regelen ze alles voor je. Wij hebben verder geen zorgen over de laadpalen, maar bedienen hiermee wel onze bezoekers!”

Wij zijn blij als AgriSnellaad met deze fijne samenwerking! Dankjewel Jelle voor je mooie woorden en op naar een nog duurzamere toekomst!

Advies nodig?

Bel 0113 629 000
Mail info@agrisnellaad.nl

Op werkdagen bereikbaar
van 8.00 tot 17.00 uur

Wil jij ook op jouw parkeerplaatsen of bij jou op kantoor laadpalen van AgriSnellaad? Meld je dan via info@agrisnellaad.nl of neem contact met ons op via de website of LinkedIn.