Hoog in het vaandel staat de kwaliteit en het contact met klanten. De koffiehoek staat niet voor niets centraal! Het persoonlijke contact is het allerbelangrijkste en dit is een wezenlijk onderdeel van de succesformule van Autobedrijf Moret Terneuzen.

Onlangs zijn er 3 laadpalen geplaatst met een totale oplaadcapaciteit voor 6 auto’s. We gingen in gesprek met Frido Modderkolk, mede-eigenaar van Auto Moret, over de samenwerking met AgriSnellaad en hun ambities op het gebied van elektrisch rijden én laden.

De ontwikkeling van elektrisch rijden

Frido - Moret

“Elektrisch rijden is een hot topic; er wordt heel veel over gezegd en over geschreven. Het is een ontwikkeling waar we niet omheen kunnen; het is de toekomst. Door elektrisch te rijden, verminderen we de uitstoot van fossiele brandstoffen en verminderen we de druk op onze planeet.”

Ook de overheid is hier erg actief mee bezig, dit zie je terug in de wet- en regelgeving. Zo is het doel om in 2030 vrijwel emissieloos te rijden. Een zeer ambitieuze doelstelling; 2030 is al over 9 jaar. Voor we zo ver zijn moet er nog veel geregeld worden, dus je moet eigenlijk nu beginnen.

In onze regio zie je dat het laadnetwerk nog niet dekkend genoeg is; er zijn te weinig oplaadvoorzieningen voor elektrische auto’s. Op het moment dat de dekkingsgraad met betrekking tot laadvoorzieningen hoger ligt, wordt de overstap naar elektrisch rijden voor particulieren – zeker in onze regio – een stuk makkelijker. Op dit moment is deze echt ondermaats, maar dit geldt niet alleen voor Zeeuws-Vlaanderen, maar ook vele andere regio’s in heel West-Europa.

Een laadlocatie bij Autobedrijf Moret

“De keuze om een laadlocatie te faciliteren was voor ons eigenlijk heel logisch. We zijn een centraal punt op een autoboulevard én een groot MKB-bedrijven terrein; deze bedrijven hebben ook veel elektrische rijders. Daarnaast hebben we de ruimte voor een laadlocatie. Ook brengt het extra traffic naar je bedrijf en dat is altijd fijn.

In Terneuzen zijn er erg weinig laadlocaties. Je kan maar één keer de eerste zijn, daarom hebben we gekozen om het gelijk goed te doen en hebben we met AgriSnellaad direct 6 oplaadpunten geplaatst.“ vertelt Frido met een grote glimlach.

De samenwerking met AgriSnellaad

“We wilden graag met AgriSnellaad in zee omdat het een Zeeuwse club is en wijzelf zijn natuurlijk ook Zeeuwse spelers. Het contact hebben wij altijd als erg prettig ervaren; vlot en persoonlijk. Het fijne van AgriSnellaad is dat alles van A tot Z wordt geregeld. Ik heb eigenlijk niks hoeven doen. Normaal gezien moet je overal achteraan lopen en wordt het een ingewikkeld verhaal. En nu… Nu hoef ik helemaal niks. Af en toe deed ik een follow-up om te vragen naar de status. Ik ben er echt tevreden over.

Ook het investeringsgedeelte wordt overgedragen aan AgriSnellaad en dat doen ze heel goed. Zoals ik al vertelde ‘alles wordt van A tot Z geregeld’. Eigenlijk hebben we alleen de grond gefaciliteerd en dat is een hele leuke win-win structuur voor de onderneming en AgriSnellaad.”

We zijn blij als AgriSnellaad met deze fijne samenwerking! Dankjewel Frido voor de gastvrijheid en deze mooie woorden.

Advies nodig?

Bel 0113 629 000
Mail info@agrisnellaad.nl

Op werkdagen bereikbaar
van 8.00 tot 17.00 uur

Wil je ook een AgriSnellaadlocatie bij jou op de parkeerplaats? Neem dan zeker contact met ons op: info@agrisnellaad.nl. Op naar een nog duurzamere toekomst!