Agrisnellaad laadpaal bij Scelta Products

Scelta Products is gespecialiseerd in het produceren van gepaneerde, diepgevroren snackproducten op basis van groenten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan gepaneerde champignons, uienringen en bloemkoolproducten. Het bedrijf is gevestigd in ons mooie Zeeland, de producten vinden echter wereldwijd hun weg naar afnemers in de retail, foodservice en QSR. Met moderne productielijnen en onder strenge kwaliteitsnormen wordt er gewerkt in een 3-ploegendienst. Sinds de zomer van 2021 staat er een laadpaal bij Scelta Products op het parkeerterrein voor het personeel. Wij gingen in gesprek met Jos Koster, algemeen directeur van Scelta Products. 

Jos Koster - Scelta Products

“Vanuit onze eigen medewerkers werden wij gevraagd om na te denken over het zetten van laadpalen. Een aantal van onze medewerkers uit de ploegendienst zijn in het bezit van een elektrische auto, dus een laadpaal is noodzakelijk. Eén van onze medewerkers kwam zelf met een adres en contactpersoon en zo kwamen we in gesprek met AgriSnellaad.” 

Kun je ons meenemen in het proces van contact tot plaatsing? 

“Daar kan ik eigenlijk heel kort over zijn, want het contact met Agrisnellaad is vlot en soepel verlopen. Binnen 10 minuten hadden we al besloten dat we met hen een samenwerking aan wilden gaan. Na het tekenen van het contract en het bespreken van een datum voor het plaatsen van de laadpalen, neemt AgriSnellaad heel het verdere proces op zich. Dat is voor ons erg fijn; onze medewerkers kunnen gebruik maken van de laadpalen en wij hebben er weinig omkijken naar.” 

En... willen jullie in de toekomst dit nog uitbreiden? 

“Momenteel hebben we één laadpaal met twee aansluitpunten. In de toekomst willen we graag meer laadpalen bijplaatsen. We denken vooruit en proberen zoveel mogelijk duurzame mogelijkheden in ons bedrijf te introduceren. Er is besloten om de dieselauto’s die we nu als bedrijfsauto’s gebruiken over te schakelen naar elektrische auto’s. Dus dan zullen extra laadpalen zeker nodig zijn. Ook bij de uitbreiding van ons bedrijf naar Rilland-Bath kijken we al naar de opties om nieuwe laadpalen te zetten. We hebben dus zeker de ambitie om meer laadpalen van AgriSnellaad te plaatsen!” 

Advies nodig?

Bel 0113 629 000
Mail info@agrisnellaad.nl

Op werkdagen bereikbaar
van 8.00 tot 17.00 uur

Wil je ook een AgriSnellaadlocatie bij jou op de parkeerplaats? Neem dan zeker contact met ons op: info@agrisnellaad.nl. Op naar een nog duurzamere toekomst!