Leon de Bonte en Cor Kieviet zijn sinds 10 jaar de gezamenlijke eigenaren van het kantoorgebouw. Het kantoorgebouw biedt op dit moment ruimte aan een tiental ondernemers en bedrijven. Twee jaar geleden kwam de eerste vraag voor het plaatsen van een laadpaal op de parking van het kantoorgebouw. 

Leon de Bonte - Kantoorverzamelgebouw de Kortenaer

"De vraag was of ik als verhuurder wilde meedenken over het aanbieden van duurzame oplossingen bij ons kantoorgebouw. Natuurlijk wilde ik dat!"

Destijds ben ik zelf berekeningen gaan maken en heb ik een offerte op laten maken bij een andere partij dan AgriSnellaad. Het laten plaatsen van een laadpaal via deze partij bleek echter niet rendabel en zou ons vooral geld kosten. Daarnaast zou het betekenen dat wij niet alleen zelf moesten investeren, maar ook zelf zaken moesten regelen. Daar heb je als ondernemer geen zin in; je wilt deze rompslomp er niet bij hebben. 

Leon de Bonte

Een halfjaar geleden kwam ik in contact met een nieuwe huurder welke dezelfde vraag stelde; of er geen mogelijkheid was om een laadpaal te plaatsen. Toen ben ik bij AgriSnellaad terecht gekomen.” 

En.. wat was de reden dat je voor Agrisnellaad hebt gekozen?

Het vertrouwen in AgriSnellaad was er al, aangezien ik bekend ben met de CZAV Mobility Group, waar AgriSnellaad ook onder valt. Tanken deed ik ook al jaren bij AgriSneltank, dus ik wist dat het een betrouwbare partij is. Eén telefoontje en mailtje later en Robbert stond al bij ons op de stoep om het één en ander door te nemen. Hij heeft ons een goede uitleg gegeven over wat wij konden verwachten. We besloten dus al snel dat dit de partij was om mee samen te werken als het gaat om het plaatsen van een laadpaal. Een tijdje later is de laadpaal geplaatst en klaar is kees! Geen rompslomp voor ons, maar wel de extra service voor onze huurders. Het contact verloopt goed met AgriSnellaad; korte lijntjes en goede communicatie.  

En.. zou je in de toekomst weer kiezen voor Agrisnellaad?

De huurders zijn er blij mee en ons kost het niets. Echter bieden we hiermee wel een stukje service en gemak aan de huurders. Bovendien is het bieden van een laadpaal iets van deze tijd en daar kun je niet in achterblijven. We zien dan ook dat de laadpaal zo goed als altijd in gebruik is. We houden er rekening mee dat in de toekomst nog een extra laadpaal geplaatst zal worden op ons terrein. AgriSnellaad is dan uiteraard weer onze partner! 

Advies nodig?

Bel 0113 629 000
Mail info@agrisnellaad.nl

Op werkdagen bereikbaar
van 8.00 tot 17.00 uur

Wil je ook een AgriSnellaadlocatie bij jou op de parkeerplaats? Neem dan zeker contact met ons op: info@agrisnellaad.nl. Op naar een nog duurzamere toekomst!