Geert Frommé is algemeen directeur van De Goese Golf in Goes, dé golfbaan van Zeeland met een volwaardig restaurant! In 2017 plaatste AgriSnellaad een van de eerste laadpalen in Zeeland op dit terrein en inmiddels is er gekozen voor een uitbreiding met nog twee extra laadpalen. Zo biedt De Goese Golf de mogelijkheid aan hun gasten om elektrisch te laden.  

Geert Frommé - De Goese Golf

“De Goese Golf is een groen bedrijf en dan gaat het niet alleen over de 75 hectare grond die er in alle kleuren groen bij ligt. We willen ook naar buiten toe groen uitstralen, daarom is het voor ons belangrijk dat we onze gasten de mogelijkheid bieden om bij ons te laden. Het is natuurlijk ideaal wanneer je een rondje gaat golfen, wat bij negen holes al snel twee uur duurt, je die tijd ook kan benutten om je elektrische auto op te laden.”  

Dat groen uitstralen doen ze met de laadpalen van AgriSnellaad maar ook is De Goese Golf bezig met zonnepanelen en een watermanagementsysteem voor het beregenen van de golfbanen, want dat groene gras moet natuurlijk wel groen blijven!  

Naast 750 abonnementhouders is de golfbaan en het restaurant ook toegankelijk voor bezoekers die een leuk dagje weg willen. In de zomer maanden ontvangen ze dan ook veel toeristen vanuit België en Duitsland.  

We zien in de zomer veel Belgische en Duitse bezoekers die een dagje uit gaan, ook Nederlandse bezoekers zien we veel.”  

Waarom is het voor jullie belangrijk om de bezoekers deze mogelijkheid te bieden?  

“Wanneer we bijvoorbeeld Belgische gasten hebben uit Antwerpen, wat al snel 40 minuten rijden is, dat ze dan weer kunnen vertrekken met een volle accu. Ik kom zelf ook wel eens op een golfbaan waar geen laadpaal is, als je dan na een heerlijk dagje uit direct door kunt naar huis is dat bijzonder prettig.  

Een deel van onze vaste klanten komt hier uit de buurt, die maken ook gebruik van de laadpalen. Maar ik merk vooral bij de mensen die van verder komen dat het wel heel fijn is dat ze hun auto aan de paal kunnen zetten. Als ze dan terug naar huis gaan en ze hebben achttien holes gelopen, hun buikje volgegeten en een drankje gedaan, dat ze dan met een volle accu kunnen vertrekken!”  

Hoe kijken jullie aan tegen de ontwikkeling van elektrisch rijden?  

“Ik rij toevallig zelf elektrisch, wat ongelofelijk gaaf is! Een groot deel van onze bezoekers rijdt ook elektrisch, op de golfbaan komen veel ondernemers en die rijden steeds vaker elektrisch, maar we moeten de ouderen ook niet onderschatten. Die willen toch ook bijdragen aan zo min mogelijk uitstoot.”  

Waarom hebben jullie gekozen voor AgriSnellaad 

“Sinds anderhalf jaar ben ik algemeen directeur van De Goese Golf, toen ik in deze functie kwam stond er al een laadpaal van AgriSnellaad. De laadpaal was regelmatig bezet en dit is dan ook de reden dat we hebben gekozen voor een uitbreiding. Ik kijk toevallig net naar buiten en de helft van de palen is nu bezet.”  

“Daarnaast is onze keuze voor AgriSnellaad ook gemaakt omdat het een Zeeuws bedrijf is, dat is voor ons belangrijk. We werken graag met Zeeuwse partners en de ervaringen over de laadpalen van AgriSnellaad zijn erg positief! We hadden geen enkele reden om te kijken naar een andere partner.”  

Hoe bevalt de samenwerking met AgriSnellaad? 

“De samenwerking met AgriSnellaad is hartstikke goed! Ik zie ze nooit dus dat is een goed teken, de laadpalen werken altijd. Ik heb Robbert een berichtje gestuurd met de vraag of hij wilde kijken naar de mogelijkheden om uit te breiden omdat de laadpalen te vaak bezet waren. We willen niet aan mensen vragen of ze alsjeblieft van de laadpaal af willen.”  

“Vanaf het moment dat ik een berichtje heb gestuurd naar Robbert verliep het proces als een geoliede machine, gewoon heel soepel. Hij kwam langs en vertelde dat we een van de eerste waren die een laadpaal hadden en dat we dus ook op het lijstje stonden om binnenkort te kijken naar uitbreiding.”  

Je rijdt zelf elektrisch, wat vind je het voordeel van de laadpalen van AgriSnellaad 

Ze zijn heel gemakkelijk in gebruik. Je hoeft na het laden niet nog een keer met je sleutelbos langs de paal te zwaaien maar je kunt direct vertrekken. Daarnaast is er een app die goed werkt en waar ook de 6 laadmogelijkheden van De Goese Golf in terug te vinden zijn. Fijn dat je vooraf kunt inschatten of ze beschikbaar zijn.”  

Advies nodig?

Bel 0113 629 000
Mail info@agrisnellaad.nl

Op werkdagen bereikbaar
van 8.00 tot 17.00 uur

Wil je ook een AgriSnellaadlocatie bij jou op de parkeerplaats? Neem dan zeker contact met ons op: info@agrisnellaad.nl. Op naar een nog duurzamere toekomst!