curamare-laadpaal-agrisnellaad

Duurzaamheid is niet alleen een trend, maar ook een belangrijke pijler in de zorgsector. We spraken met Bianca Benard-Meyer, Manager Marketing & Communicatie bij CuraMare 

Sinds kort zijn de laadpalen bij Sperwer in Sommelsdijk (een woonzorglocatie van CuraMare) operationeel. De laadpalen op het parkeerterrein Mozartsingel, tevens het parkeerterrein van hun ziekenhuis, in Dirksland zijn een tijdje geleden in bedrijf gesteld.  

Is duurzaamheid belangrijk voor CuraMare?

Als een zorgverlener die actief is in Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland, hebben ze zich toegewijd aan het bieden van de best mogelijke zorg aan hun patiënten en cliënten. Dit doen ze samen met ruim 3300 professionals.  

Een belangrijk aspect van hun duurzaamheidsinspanningen is het voorzien van laadpalen voor elektrische voertuigen op meerdere locaties. Bianca vertelt: “De keuze voor AgriSnellaad als partner voor laadpalen was ingegeven door hun lokale aanwezigheid.” 

CuraMare is zelf ook actief bezig met verduurzaming, met initiatieven zoals zonnepanelen, sedumdaken en warmtepompen voor verwarming en koeling. Dit wordt toegepast op alle gebouwen jonger dan 12 jaar.  

Bianca Benard-Meyer - CuraMare

"Duurzaam organiseren is één van de strategische pijlers van onze strategie 2023-2030. Duurzaamheid is actueler dan ooit. Ook wij gaan onze zorg, ons werk en onze werkplek milieuvriendelijker organiseren. CuraMare wil goede zorg leveren met een minimale belasting van het milieu."

CuraMare-praat&laad

Waarom hebben jullie gekozen voor een samenwerking met AgriSnellaad?

Wat opvalt in de samenwerking met AgriSnellaad is de openheid, positiviteit en snelle reacties van AgriSnellaad. “Onze ervaring met AgriSnellaad is zeer positief.” Deze eigenschappen zijn belangrijk voor een succesvolle samenwerking, vooral in de context van groeiende duurzaamheidsinitiatieven. 

Hoewel CuraMare zelf niet direct inzicht heeft in het gebruik van de laadpalen op hun parkeerplaatsen, is het duidelijk dat zowel het personeel als de bezoekers profiteren van deze voorzieningen. “De vraag voor laadpalen kwam zowel vanuit het personeel als vanuit de bezoekers. Zelf hebben we al sinds 2019 enkele elektrische auto’s en eigen laadpalen, nu was het tijd voor uitbreiding om ook onze bezoekers voldoende mogelijkheid te geven om hun elektrische voertuig op te laden.”  

Advies nodig?

Bel 0113 629 000
Mail info@agrisnellaad.nl

Op werkdagen bereikbaar
van 8.00 tot 17.00 uur

Wil je ook een AgriSnellaadlocatie bij jou op de parkeerplaats? Neem dan zeker contact met ons op: info@agrisnellaad.nl. Op naar een nog duurzamere toekomst!