dierenkliniek-de-waalsprong-agrisnellaad

Bij AgriSnellaad en Dierenkliniek de Waalsprong zijn duurzaamheid en service belangrijk. We spraken met Jan-Jaap Pouwer, mede-eigenaar van Dierenkliniek de Waalsprong uit Nijmegen, over de recente installatie van een AgriSnellaad-laadpaal.  

De dierenkliniek is gevestigd in de nieuwbouwwijk van Nijmegen die over de Waal is gebouwd, vandaar de naam ‘Waalsprong’. Bij een nieuwbouwwijk waar klimaatbewust wordt gebouwd zien we ook steeds meer elektrische auto’s. Een openbare laadpaal is hier dan ook onmisbaar!  

Hoe kwam de samenwerking met AgriSnellaad tot stand?

“De keuze voor AgriSnellaad was snel gemaakt. Door hun lokale aanwezigheid in ZuidWestNederland, waar we een andere vestiging van de dierenkliniek hebben, waren de lijntjes kort. Ik ben mede-eigenaar van het pand waar Dierenkliniek de Waalsprong is gevestigd. De bovenverdieping verhuren we. Vanuit de huurder kregen we de vraag naar een laadpaal omdat er een aantal medewerkers zijn die elektrisch rijden. De medewerkers in de dierenkliniek rijden nog niet elektrisch, maar we zien dit veranderen dus dat sluit ik in de toekomst nog niet uit. Ook is dit een mooie service voor de bezoekers van de dierenkliniek. De installatie van de laadpaal sluit aan bij de duurzame aspecten die ons gebouw al heeft.” 

Jan-Jaap Pouwer - mede-eigenaar Dierenkliniek de Waalsprong

"De samenwerking met AgriSnellaad was uitstekend! Na het eerste contact was alles snel geregeld en stond de paal op zijn plaats. Meer dan een berichtje, een mailtje en een belletje was er niet voor nodig om de laadpaal op zijn plaats te krijgen. We zijn hier echt in ontzorgd."

Wat is de impact van de laadpaal op de kliniek en de omwonenden?

“De laadpaal wordt goed ontvangen door zowel de bezoekers als buurtbewoners. De laadpaal staat net buiten het terrein waardoor hij ook toegankelijk is voor omwonenden. Uit de cijfers van AgriSnellaad blijkt dat dat de laadpaal ook ‘s avonds volop wordt gebruikt. Wanneer je een eigen laadpaal plaatst heb je hier ‘s nachts geen controle over, we kunnen het terrein namelijk niet afsluiten. Het beheer van de laadpaal ligt nu bij AgriSnellaad en iedereen kan gebruik maken van de laadpaal, dat is ideaal. Ook hoeven we zelf geen administratie bij te houden en afrekenen gaat gemakkelijk met een laadpas.”

Welke toekomstplannen heeft Dierenkliniek de Waalsprong op het gebied van duurzaamheid?

“Het gebouw waar we zitten is vrij recent gebouwd, in 2016. We voorzien in onze eigen stroomopwekking, we hebben ledlampen, er is optimaal geïsoleerd en we zijn volledig gasloos. Een laadpaal sluit hier dus mooi bij aan. Als blijkt dat de laadpaal vaak bezet is, kan er zeker sprake zijn van uitbreiding. Ook dan bel ik weer naar AgriSnellaad.”

Advies nodig?

Bel 0113 629 000
Mail info@agrisnellaad.nl

Op werkdagen bereikbaar
van 8.00 tot 17.00 uur

Wil je ook een AgriSnellaadlocatie bij jou op de parkeerplaats? Neem dan zeker contact met ons op: info@agrisnellaad.nl. Op naar een nog duurzamere toekomst!