Camping Stavenisse, gelegen op het rustige eiland Tholen, biedt een plek waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de natuur. Met een groeiend aantal gasten die elektrisch rijden, zag eigenaar Mike een kans om de service van de camping verder te verbeteren. In samenwerking met AgriSnellaad werden laadpalen geplaatst om het verblijf voor bezoekers nog comfortabeler te maken. We vroegen Mike naar zijn ervaring met de laadpalen en de samenwerking met AgriSnellaad.

Waarom hebben jullie gekozen voor laadpalen op de camping?

“Op Camping Stavenisse zien we steeds meer gasten met elektrische auto’s. Voorheen moesten zij naar het dorp om te laden, wat niet altijd handig was. We wilden onze service uitbreiden door laadpalen op de camping zelf te plaatsen, zodat onze gasten hun auto op locatie kunnen opladen. Dat maakt hun verblijf net even comfortabeler.”

Mike Menheere, eigenaar van Camping Stavenisse

In samenwerking met AgriSnellaad werden laadpalen geplaatst om het verblijf voor bezoekers nog comfortabeler te maken.

Hoe verliep de samenwerking met AgriSnellaad?

“We zijn heel tevreden over de samenwerking met AgriSnellaad. Wat ons echt over de streep trok, was dat zij een aparte stroomaansluiting konden regelen, zodat ons eigen netwerk niet overbelast zou raken. Dit was voor ons een belangrijke reden om voor AgriSnellaad te kiezen. AgriSnellaad verzorgde de volledige installatie en het onderhoud, terwijl wij onze gasten de service kunnen aanbieden. Ze kwamen langs om samen te kijken naar de beste plek voor de laadpalen, wat prettig was om het goed af te stemmen op ons terrein.”

Wordt er veel gebruikgemaakt van de laadpalen?

“Ja, we hebben nu twee laadpalen met in totaal vier laadpunten, en ze worden volop gebruikt sinds de aansluiting net voor het vakantieseizoen. Onze gasten zijn blij dat ze hun auto’s gewoon op de camping kunnen opladen, zonder gedoe. Het is een extra service die duidelijk gewaardeerd wordt.”

Met de service van AgriSnellaad heeft Camping Stavenisse nu een praktische en klantvriendelijke oplossing. Voor elk bedrijf dat laadpalen wil aanbieden zonder zich druk te maken over het onderhoud of de kosten, is AgriSnellaad zeker een aanrader.

Advies nodig?

Bel 0113 629 000
Mail info@agrisnellaad.nl

Op werkdagen bereikbaar
van 8.00 tot 17.00 uur

Wil je ook een AgriSnellaadlocatie bij jou op de parkeerplaats? Neem dan zeker contact met ons op: info@agrisnellaad.nl. Op naar een nog duurzamere toekomst!