Testimonial Hanse Groep

We spraken met Jochem, die ons meer vertelde over hun keuze voor laadpalen van AgriSnellaad en de samenwerking die daaruit voortvloeide. Hanse kende AgriSnellaad al via CZAV, het moederbedrijf van AgriSnellaad. Voor CZAV zijn ze al jaren een vaste partner in staalbouw. Deze bestaande relatie zorgde ervoor dat de stap naar de laadpalen van AgriSnellaad een logische was.

Waarom hebben jullie ervoor gekozen om laadpalen te plaatsen bij Hanse?

“Bij ons op kantoor kwamen steeds meer collega’s met elektrische auto’s. Eerst hadden we één laadpaal, maar al snel bleek dat we een eerlijkere oplossing nodig hadden voor het verrekenen van de stroomkosten. Toen kwam AgriSnellaad in beeld. Hun laadpalen bieden niet alleen een oplossing voor onze werknemers, maar ook voor de energietransitie, waar wij als bedrijf graag ons steentje aan bijdragen.”

Jochem

"De samenwerking met AgriSnellaad ging eigenlijk heel soepel. We hebben zelf de voorbereidingen getroffen, maar AgriSnellaad zorgde voor een snelle plaatsing en duidelijke communicatie."

Hoe verliep de samenwerking met AgriSnellaad?

“De samenwerking met AgriSnellaad ging eigenlijk heel soepel. We hebben zelf de voorbereidingen getroffen, maar AgriSnellaad zorgde voor een snelle plaatsing en duidelijke communicatie. Ze kwamen bij ons langs, bekeken de situatie en het was snel geregeld. Een simpel contract en alles was voor elkaar. Precies waar wij van houden.”

Hoe is het beheer en onderhoud van de laadpalen geregeld?

“Het fijne aan de laadpalen van AgriSnellaad is dat het onderhoud volledig door hen wordt verzorgd. We hoeven ons nergens zorgen over te maken. Ze houden zelf alles in de gaten, en toen er tijdens de bouwvak een probleem was met één van de palen, detecteerden zij dat meteen en losten het snel op. Het is ideaal dat wij ons niet druk hoeven te maken over het beheer.”

Met de laadpalen van AgriSnellaad biedt Hanse Groep niet alleen een extra service aan hun medewerkers, maar wordt ook het onderhoud en beheer volledig uit handen genomen. Dat zorgt voor gemak en zekerheid.

Advies nodig?

Bel 0113 629 000
Mail info@agrisnellaad.nl

Op werkdagen bereikbaar
van 8.00 tot 17.00 uur

Wil je ook een AgriSnellaadlocatie bij jou op de parkeerplaats? Neem dan zeker contact met ons op: info@agrisnellaad.nl. Op naar een nog duurzamere toekomst!