Elektrisch rijden, probeer het ook uit!

Samen maken we Zeeland nog duurzamer

Ben jij je al bewust van de ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden? Weet jij wanneer je aan de beurt bent (Iees: verplicht wordt)? Wat houdt elektrisch rijden eigenlijk in en welke subsidies kun je hiervoor aanvragen? Op deze vragen geeft Zeeland Connect je graag antwoord. Namens Zeeland Connect bieden we je kosteloos de mogelijkheid om ervaring op te doen met elektrisch rijden en kunnen een uitgebreide analyse van je rittenprofiel en laadbehoefte maken. Daarnaast kun je ook meer informatie krijgen over de subsidiemogelijkheden.

Benieuwd of elektrisch rijden iets voor je bedrijf is?

Wij mogen ook jou gratis en vrijblijvend de mogelijkheid aanbieden om dit te laten onderzoeken. Door proefritten te maken ervaar je zelf wat het elektrisch rijden inhoudt. Ze analyseren daarnaast het rittenprofiel en de laadbehoefte voor jouw bedrijf. Een mooie manier om te ontdekken hoe je jouw wagenpark emissieneutraal kunt maken! Vorig jaar hebben de eerste ondernemers ervaring opgedaan met het proefrijden in elektrische bussen. Dankzij de proefritten en een uitgebreide analyse hebben ze meer inzicht gekregen in de mogelijkheden van elektrisch rijden.

Zero Emissie Transport

Binnen het OPZuid project Zero Emissie Transport biedt Zeeland Connect ondernemers de mogelijkheid om ervaring op te doen met elektrisch rijden, een analyse te laten maken en zich te laten informeren over subsidies. HZ University of Applied Sciences werkt hieraan mee. Het doel van het project Zero Emissie Transport is het ontwikkelen van een innovatie community binnen het platform Zeeland Connect waarbinnen overheid, bedrijfsleven en HZ University gezamenlijk innoveren op het gebied van Zero Emissie Transport. De ambitie van de innovatie community is om Zeeuwse ondernemers met logistieke processen te sensibiliseren en te ondersteunen bij starten en uitwerken van innovaties voor Zero Emissie Transport.

Wil je ook meer weten en eens achter het stuur kruipen? Ze komen graag bij je langs. Mail naar info@zeeland-connect.nl en ze nemen contact met je op.