100% regionaal opgewekte stroom
Voor elke laadpas toegankelijk
Maatwerk oplossingingen
Persoonlijk contact en goede service

Een laadpaal aanvragen op Gemeente Borsele

Je dient jouw aanvraag in via ons formulier
We bekijken je gewenste locatie en stemmen deze af met de gemeente
We regelen de plaatsing en de oplevering in je gemeente
We informeren jou en je buurtbewoners over het gebruik van de laadpaal.

Kiezen voor AgriSnellaad

Kies je voor AgriSnellaad dan kies je voor de snelste, groenste en een regionale oplossing voor jouw laadbehoefte in de wijk. Onze laadpalen in de openbare ruimte leveren niet alleen 100% wind of zon uit jouw regio maar tevens tegen maximaal vermogen. Als regionale leverancier van een laadoplossing in je wijk zorgen we voor een snelle realisatie van de door jou gewenste laadlocatie. Onze openbare laadpunten zijn gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor alle nationale en internationale laadpassen.

AgriSnellaad is onderdeel van CZAV.

Over de gemeente Borsele

Borsele is een Zeeuwse gemeente met 22.800 inwoners en ligt op het eiland Zuid-Beveland. Enkele dorpen zijn: ‘s-Gravenpolder, ‘s-Heerenhoek, Borssele, Driewegen, Ellewoutsdijk, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kwadendamme en Lewedorp. 

Je ziet ze steeds meer in het straatbeeld: elektrische auto’s en laadpalen. Ook in de gemeente Borsele stijgt de vraag naar openbare laadpalen. Via AgriSnellaad vraag je eenvoudig een openbare laadpaal aan in de gemeente Borsele. Wil je meer weten over deze gemeente? Bekijk dan de website van de gemeente Borsele.

Waar kan je een openbare laadpaal aanvragen in de gemeente Borsele?

Het is in de gemeente Borsele mogelijk om een openbare laadpaal te plaatsen in de volgende plaatsen, kernen en wijken. Je kunt een aanvraag indienen via het aanvraagformulier, zodat wij naar de mogelijkheden kunnen kijken. Belangrijk is dat je geen eigen oprit tot je beschikking hebt.

 • Baarland
 • Borssele
 • Driewegen
 • Ellewoutsdijk
 • ‘s-Gravenpolder
 • ‘s-Heer Abtskerke
 • ‘s-Heerenhoek
 • Heinkenszand
 • Hoedekenskerke
 • Kwadendamme
 • Lewedorp
 • Nieuwdorp
 • Nisse
 • Oudelande
 • Ovezande

Hoe werkt het aanvragen van een laadpaal in de gemeente Borsele?

Particuliere laadpaal aanvragen

Zoals hierboven beschreven: de voorwaarde voor het aanvragen van een openbare laadpaal als particulier is dat je geen eigen oprit tot je beschikking hebt. Is dit wel het geval? Dan verwijzen we je graag door naar www.ladeninzuidwest.nl.Particulier en geen eigen oprit? Via AgriSnellaad vraag je eenvoudig via ons contactformulier een openbare laadpaal aan.

Zakelijke laadpaal aanvragen

Ben je ondernemer in de gemeente Borsele en in het bezit van een eigen terrein? Ook dan is het mogelijk om je eigen laadpaal te plaatsen via AgriSnellaad. We nemen contact met je op als je je contactgegevens achterlaat. Wil je weten welke bedrijven je voor zijn gegaan? Lees dan de reviews en uitgelichte verhalen over zakelijke laadpalen.

AgriSnellaad – de partner van de gemeente Borsele

AgriSnellaad werkt samen met bijna alle gemeenten in Zuidwest Nederland. Ook in de gemeente Borsele plaatsen we openbare laadpalen. Dit doen we met behulp van concrete vragen vanuit bewoners en plankaarten in de gemeente. We hanteren korte lijnen en zijn de verbindende factor tussen betrokken ambtenaren en bewoners.

Vanuit AgriSnellaad ontzorgen we de gemeente Borsele volledig als het gaat om elektrische laadpalen. Zo dragen wij zorg voor installatie, beheer en onderhoud. Er zijn geen kosten verbonden aan een aanvraag voor een openbare laadpaal van AgriSnellaad in de gemeente Borsele.

Laden zonder beperkingen in de gemeente Borsele

Vraag nu onze gratis laadpas aan. Zo profiteer je van meer voordeel in de gemeente Borsele en daarbuiten. Onze laadpas is te gebruiken bij meer dan 300.000 laadpunten in heel Europa. Zo ben je snel weer op weg. AgriSnellaad heeft ook voldoende locaties met snelladers.

Wij dragen in de gemeente Borsele graag bij aan het mogelijk maken van voldoende beschikbare laadpalen in de regio. Het laden van elektrische voertuigen moet voor iedereen toegankelijk zijn.

Laadtarieven AgriSnellaad in de gemeente Borsele

Benieuwd naar de laadtarieven voor jouw elektrische auto in de gemeente Borsele? Je vindt op de pagina over laadtarieven een actueel overzicht met ons KWh-tarief per locatiesoort. Zo maken wij onderscheid tussen het gebruik van snelladers of het opladen in jouw woonwijk en op openbare parkeerterreinen.