100% regionaal opgewekte stroom
Voor elke laadpas toegankelijk
Maatwerk oplossingingen
Persoonlijk contact en goede service

Een laadpaal aanvragen in de Gemeente Dordrecht

Via ons aanvraagformulier dien je je verzoek in voor een laadpaal in de Gemeente Dordrecht.
Wij bekijken je locatie en bepalen samen met de gemeente Dordrecht een geschikte plek voor laadpaal in jouw buurt.
De plaatsing en oplevering van de laadpaal op de gekozen locatie in de Gemeente Dordrecht worden door ons geregeld.
De Gemeente Dordrecht informeert jou en anderen in de buurt over de plaatsing van de laadpaal.

Kiezen voor AgriSnellaad

Met onze laadpalen kies je voor een groene en snelle oplossing voor de laadbehoefte in Dordrecht. Onze laadpalen leveren 100% groene energie en een maximaal laadvermogen. Als regionale leverancier zorgen wij door korte lijnen met bewoners en gemeenten voor een snelle realisatie van de laadpaal in jouw buurt. Onze laadpunten zijn gebruiksvriendelijk en accepteren alle nationale en internationale laadpassen.

Over de Gemeente Dordrecht

Gemeente Dordrecht is een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland en staat bekend om zijn historische karakter. In deze gemeente zie je net zoals in de rest van Nederland steeds meer elektrische auto’s in het straatbeeld en dus is er steeds meer vraag naar openbare laadpalen.

Via AgriSnellaad kan je een openbare laadpaal aanvragen in de gemeente Dordrecht. Wil je meer weten over deze gemeente? Bekijk dan de website van gemeente Dordrecht.

Waar kun je een openbare laadpaal aanvragen in de Gemeente Dordrecht?

Hieronder vind je een overzicht van de wijken, kernen en plaatsen waar AgriSnellaad openbare laadpalen plaatst in de Gemeente Dordrecht. Een voorwaarde om een openbare laadpaal aan te vragen, is dat je geen eigen oprit hebt. Wil je jouw elektrische auto in jouw buurt opladen? Vul dan het aanvraagformulier in, zodat wij contact met je kunnen opnemen.

  • Binnenstad
  • Noordflank-Lijnbaan
  • Reeland
  • Staart
  • Krispijn
  • Wielwijk
  • Crabbehof
  • Dubbeldam
  • Stadspolders
  • Sterrenbrug

Hoe werkt het aanvragen van een laadpaal in de Gemeente Dordrecht?

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal wordt onderscheid gemaakt tussen particulieren en ondernemers. Als je als particulier geen eigen oprit hebt, kun je een openbare laadpaal aanvragen in de Gemeente Dordrecht.

Als je ondernemer bent en over een eigen terrein beschikt, kun je ook bij AgriSnellaad terecht. Laat je contactgegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden. Benieuwd naar uitgelichte verhalen en reviews van onze deelnemende partners? Lees dan onze referenties.

Betrouwbare partner van de Gemeente Dordrecht

AgriSnellaad werkt nauw samen met de gemeente Dordrecht als het gaat om het plaatsen van nieuwe laadpalen. Ook zorgen wij ervoor dat vraag en aanbod bij elkaar komen, waardoor laadlocaties worden gerealiseerd op basis van concrete vragen van bewoners en plankaarten in de gemeente.

AgriSnellaad ontzorgt de Gemeente Dordrecht volledig wat betreft de installatie, het beheer en onderhoud van de laadpalen. Hierdoor zijn er geen kosten verbonden aan de aanvraag van een openbare laadpaal van AgriSnellaad in de Gemeente Dordrecht.

Laden zonder beperkingen in de Gemeente Dordrecht

Met onze laadpas profiteer je van meer voordelen bij openbare laadpalen van AgriSnellaad. Onze laadpalen zijn toegankelijk voor alle automerken en Europese laadpassen. Kabel inpluggen, je laadpas scannen en laden maar. Niet alleen in jouw gemeente, maar ook daarbuiten. De laadpas is namelijk te gebruiken bij meer dan 400.000 laadpunten in heel Europa. Vraag hier je laadpas aan!

AgriSnellaad vindt dat het laden van elektrische voertuigen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom dragen wij graag bij aan het mogelijk maken hiervan in de Gemeente Dordrecht.

Laadtarieven in de gemeente Dordrecht

De kosten voor het opladen van je elektrische auto variëren per laadlocatie. Zo zijn de tarieven voor een laadpaal in een woonwijk, openbare parkeerterreinen en snelladers verschillend. Op onze pagina over laadtarieven vind je een overzicht van ons kWh-tarief per locatiesoort. Daarnaast zijn de actuele tarieven per laadpunt altijd te vinden in de AgriSnellaad app, die je kunt downloaden in de Appstore of Google Play Store.