100% regionaal opgewekte stroom
Voor elke laadpas toegankelijk
Maatwerk oplossingingen
Persoonlijk contact en goede service

Een laadpaal aanvragen op Gemeente Kapelle

Via het formulier dien je jouw aanvraag voor een openbare laadpaal in voor de gemeente Kapelle
We stemmen een geschikte locatie in jouw wijk af met de gemeente Kapelle
AgriSnellaad zorgt voor de plaatsing en de oplevering in de gemeente Kapelle
De gemeente Kapelle informeert jou en je buurtbewoners over de plaatsing van de laadpaal

Kiezen voor AgriSnellaad

Kies je voor AgriSnellaad dan kies je voor de snelste, groenste en een regionale oplossing voor jouw laadbehoefte in jouw wijk. Onze laadpalen in de openbare ruimte leveren niet alleen 100% wind en zonne-energie uit jouw regio maar tevens tegen maximaal vermogen. Als regionale leverancier van een laadoplossing in je wijk zorgen we voor een snelle realisatie van de door jou gewenste laadlocatie in de gemeente Kapelle. Onze openbare laadpunten zijn gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor alle nationale en internationale laadpassen. 

AgriSnellaad is onderdeel van CZAV Mobility Group. 

AgriSnellaad – de partner van de gemeente Kapelle

AgriSnellaad plaats gratis openbare laadpalen in de gemeente Kapelle, hiermee ontzorgen we de gemeente bij aanleg, beheer en onderhoud. Er zijn dus geen kosten verbonden aan de aanvraag voor een openbare laadpaal van AgriSnellaad in de gemeente Kapelle!

AgriSnellaad werkt samen met vrijwel alle gemeenten in Zuidwest Nederland, waaronder de gemeente Kapelle. We communiceren kort met de gemeente Kapelle, inclusief betrokken ambtenaren en bewoners, en ontzorgen de gemeente Kapelle waar mogelijk.

Hoe werkt het aanvragen van een laadpaal in Kapelle

Particulier: je kunt via het contact formulier boven in de pagina een openbare laadpaal aanvragen als particulier in de gemeente Kapelle. Wanneer je een openbare laadpaal aanvraagt als particulier in de gemeente Kapelle is de voorwaarde dat je geen eigen oprit hebt. Wanneer je wel een eigen oprit hebt, verwijzen we je graag door naar www.ladeninzuidwest.

Ondernemer: wil je als ondernemer in de gemeente Kapelle een laadpaal op jouw terrein? Laat dan je contactgegevens achter en wij nemen contact met je op over de mogelijkheden! Bied bezoekers van jouw recreatieverblijf, hotel of horecagelegenheid de mogelijkheid tot het opladen van een elektrische auto zonder zelf te investeren. Benieuwd wat andere partners van AgriSnellaad vinden? Lees dan hier reviews en uitgelichte verhalen van partners van AgriSnellaad!

Een openbare laadpaal aanvragen in de gemeente Kapelle kan op deze plaatsen

AgriSnellaad plaatst in de volgende plaatsen openbare laadpalen in de gemeente Kapelle. Dus heb je geen eigen oprit, maar wil je wel in jouw wijk je elektrische of hybride auto opladen? Laat het ons dan weten via het aanvraagformulier

  • Kapelle
  • Wemeldinge
  • Biezelinge
  • Schore

Laden zonder beperkingen in de gemeente Kapelle

Kabel inpluggen,laadpas scannen en laden maar! Onze laadpalen zijn toegankelijk voor alle automerken en alle Europese laadpassen. Laad je vaker op bij de openbare laadpalen van AgriSnellaad en wil je profiteren van voordelen? Vraag dan gratis de AgriSnellaad laadpas aan! Hiermee laad je goedkoper bij de laadpalen van AgriSnellaad, zo ook in de gemeente Kapelle en daarbuiten. De laadpas is te gebruiken bij meer dan 200.000 laadpunten in heel Europa.

Wij vinden dat het laden van een voertuig voor iedereen toegankelijk moet zijn, zo dragen wij ons steentje bij aan de laadinfrastructuur in de gemeente Kapelle en daarbuiten.

Over de gemeente Kapelle

Op het voormalige eiland Zuid-Beveland ligt de gemeente Kapelle in de provincie Zeeland. De gemeente telt 13.011 (31 januari 2022 bron: CBS) inwoners en grenst in oosten aan Reimerswaal en in het westen aan Goes en Borsele. Wil je meer weten over de gemeente Kapelle? Bezoek dan de website! https://www.kapelle.nl

Ook in Kapelle zien we steeds meer elektrische auto’s, zowel bij inwoners als bezoekers van de gemeente. Via AgriSnellaad is het mogelijk om een openbare laadpaal aanvragen in de gemeente Kapelle.

Laadtarieven AgriSnellaad in de gemeente Kapelle

De kosten voor het laden van je auto verschilt per locatie. Zo maken wij onderscheid tussen het opladen in een woonwijk, op openbare parkeerterreinen en aan onze snelladers. Op de pagina over laadtarieven vind je een overzicht met ons kWh-tarief per locatiesoort.