100% regionaal opgewekte stroom
Voor elke laadpas toegankelijk
Maatwerk oplossingingen
Persoonlijk contact en goede service

Een laadpaal aanvragen in Gemeente Middelburg

Je dient jouw aanvraag in via ons formulier voor de gemeente Middelburg
We bekijken je locatie en stemmen met de gemeente Middelburg een geschikte locatie in jouw wijk af
We regelen de plaatsing en de oplevering op de gekozen locatie in de gemeente Middelburg
De gemeente Middelburg informeert jou en je buurtbewoners over de plaatsing van de laadpaal

Kiezen voor AgriSnellaad

Kies je voor AgriSnellaad dan kies je voor de snelste, groenste en een regionale oplossing voor jouw laadbehoefte in jouw wijk. Onze laadpalen in de openbare ruimte leveren niet alleen 100% wind en zonne-energie uit jouw regio maar tevens tegen maximaal vermogen. Als regionale leverancier van een laadoplossing in je wijk zorgen we voor een snelle realisatie van de door jou gewenste laadlocatie in de gemeente Middelburg. Onze openbare laadpunten zijn gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor alle nationale en internationale laadpassen.

AgriSnellaad is onderdeel van CZAV Mobility Group.

Over de gemeente Middelburg

Middelburg is een gemeente in de Nederlandse provincie Zeeland, de hoofdstad van Zeeland. Zowel de gemeente als de stad heet Middelburg.

Ook in Middelburg zien we steeds meer elektrische auto’s. Via AgriSnellaad kan je een openbare laadpaal aanvragen in de gemeente Middelburg. Wil je meer weten over deze gemeente? Bekijk dan de website van gemeente Middelburg.

In deze plaatsen kun je een openbare laadpaal aanvragen in Gemeente Middelburg

AgriSnellaad plaatst in de volgende plaatsen, wijken en kernen openbare laadpalen in de Gemeente Middelburg. Dus heb je geen eigen oprit, maar wil je wel in jouw wijk je elektrische auto opladen? Laat het ons dan weten via het aanvraagformulier!

 • Arnemuiden
 • Binnenstad
 • Douwendaele
 • Griffioen
 • Klarenbeek-Veerse-Poort
 • Mortiere
 • Nieuw- en Sint Joosland
 • Nieuw Middelburg
 • Sint Laurens
 • ’t Zand-Stromenwijk-Rittenburg
 • Zuid

Hoe werkt het aanvragen van een laadpaal in Middelburg

Je kunt via het contact formulier boven in de pagina een openbare laadpaal aanvragen als particulier in de gemeente Middelburg. Wanneer je een openbare laadpaal aanvraagt als particulier in de gemeente Middelburg is de voorwaarde dat je geen eigen oprit hebt. Wanneer je wel een eigen oprit hebt, verwijzen we je graag door naar www.ladeninzuidwest.

Wil je als ondernemer in de gemeente Middelburg een laadpaal op jouw terrein? Laat dan je contactgegevens achter en wij nemen contact met je op over de mogelijkheden! Benieuwd wat andere partners van AgriSnellaad vinden? Lees dan hier reviews en uitgelichte verhalen van partners van AgriSnellaad! 

AgriSnellaad – de partner van de gemeente Middelburg

AgriSnellaad werkt samen met nagenoeg alle gemeenten in Zuidwest Nederland, waaronder de gemeente Middelburg. We hanteren korte communicatielijnen met de gemeente Middelburg, zowel met de betrokken ambtenaren als bewoners en ontzorgen de gemeente Middelburg daar waar mogelijk. Zowel vanuit concrete vraag vanuit bewoners als op basis van plankaarten van de gemeente Middelburg worden nieuwe laadlocaties gerealiseerd!

AgriSnellaad ontzorgt de gemeente Middelburg volledig in installatie, beheer en onderhoud van de laadpalen. Dat betekent ook dat de laadpalen gratis worden geplaatst. Er zijn dus geen kosten verbonden aan de aanvraag voor een openbare laadpaal van AgriSnellaad in de gemeente Middelburg.

Laden zonder beperkingen in de gemeente Middelburg

Kabel inpluggen, laadpas scannen en laden maar! Onze laadpalen zijn toegankelijk voor alle automerken en alle Europese laadpassen. Laad je vaker op bij de openbare laadpalen van AgriSnellaad en wil je profiteren van voordelen? Vraag dan gratis de AgriSnellaad laadpas aan! Hiermee laad je goedkoper bij de laadpalen van AgriSnellaad, zo ook in de gemeente Middelburg en daarbuiten. De laadpas is te gebruiken bij meer dan 200.000 laadpunten in heel Europa.

Wij vinden dat het laden van een voertuig voor iedereen toegankelijk moet zijn, zo dragen wij ons steentje bij aan de laadinfrastructuur in de gemeente Middelburg.

Laadtarieven AgriSnellaad in de gemeente Middelburg

De kosten voor het laden van je auto verschilt per locatie. Zo maken wij onderscheid tussen het opladen in een woonwijk, op openbare parkeerterreinen en aan onze snelladers. Op de pagina over laadtarieven vind je een overzicht met ons kWh-tarief per locatiesoort.