100% regionaal opgewekte stroom
Voor elke laadpas toegankelijk
Maatwerk oplossingingen
Persoonlijk contact en goede service

Een laadpaal aanvragen op Gemeente Noord Beveland

Je dient jouw aanvraag in via ons formulier
We bekijken je gewenste locatie en stemmen deze af met de gemeente
We regelen de plaatsing en de oplevering in je gemeente
We informeren jou en je buurtbewoners over het gebruik van de laadpaal.

Kiezen voor AgriSnellaad

Kies je voor AgriSnellaad dan kies je voor de snelste, groenste en een regionale oplossing voor jouw laadbehoefte in de wijk. Onze laadpalen in de openbare ruimte leveren niet alleen 100% wind of zon uit jouw regio maar tevens tegen maximaal vermogen. Als regionale leverancier van een laadoplossing in je wijk zorgen we voor een snelle realisatie van de door jou gewenste laadlocatie. Onze openbare laadpunten zijn gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor alle nationale en internationale laadpassen.

AgriSnellaad is onderdeel van CZAV.

Over de gemeente Noord-Beveland

Noord-Beveland is een Zeeuwse gemeente bestaande uit zes dorpen en vier buurtschappen. Zo maken onder andere, Colijnsplaat, Geersdijk, Kamperland, Kats, Kortgene en Wissenkerke uit van deze gemeente. Wil je meer weten over deze gemeente? Bekijk dan de website van gemeente Noord-Beveland.

Elektrische auto’s worden steeds populairder, zo groeit het aantal mensen dat een elektrische auto aanschaft elk jaar. Ook in de gemeente Noord-Beveland zien we steeds meer elektrische auto’s, waardoor de behoefte aan laadpalen stijgt. Mis je een openbare laadpaal in jouw wijk, kern of plaats? Via ons aanvraagformulier dien je eenvoudig een verzoek in voor de gemeente Noord-Beveland.

Op welke plekken kun je een openbare laadpaal aanvragen in de gemeente Noord-Beveland?

AgriSnellaad plaatst in de volgende plaatsen, wijken en kernen openbare laadpalen in de gemeente Noord-Beveland. Heb je geen eigen oprit en wil je wel in jouw wijk je elektrische auto opladen? Laat het ons weten via het aanvraagformulier. Dan kijken wij naar de mogelijkheden.

  • Colijnsplaat
  • Geersdijk
  • Kamperland
  • Kats
  • Kortgene
  • Wissenkerke
  • Campensnieuwland
  • Jacoba
  • Plankendorp
  • Stroodorp

Hoe werkt het aanvragen van een laadpaal in de gemeente Noord-Beveland?

Via ons contactformulier kun je een openbare laadpaal aanvragen als particulier in de gemeente Noord-Beveland. Indien je een openbare laadpaal aanvraagt via AgriSnellaad is de voorwaarde dat je als particulier geen eigen oprit tot je beschikking hebt. Is dit wel het geval? Kijk dan op www.ladeninzuidwest.nl voor jouw mogelijkheden.

Ben je ondernemer in de gemeente Noord-Beveland? Indien je een eigen terrein hebt is het ook mogelijk om een eigen laadpaal te plaatsen. Laat je contactgegevens achter, dan nemen wij contact met je op over de mogelijkheden. Benieuwd naar welke bedrijven je voor zijn gegaan? Lees dan de reviews en uitgelichte verhalen.<

AgriSnellaad – de partner van de gemeente Noord-Beveland

AgriSnellaad werkt samen met bijna alle gemeenten in Zuidwest Nederland, waaronder de gemeente Noord-Beveland. We hanteren korte communicatielijnen met deze gemeente. Zo zijn wij de verbindende factor tussen betrokken ambtenaren en bewoners. We ontzorgen daar waar mogelijk de gemeente Noord-Beveland als het gaat om elektrisch laden. Er worden laadlocaties gerealiseerd op basis van concrete vragen vanuit bewoners en plankaarten in de gemeente.

Ook ontzorgt AgriSnellaad de gemeente Noord-Beveland volledig in installatie, beheer en onderhoud van de laadpalen. Er zijn geen kosten verbonden aan een aanvraag voor een openbare laadpaal van AgriSnellaad in deze gemeente. Let wel op de voorwaarden zoals hierboven beschreven.

Laden zonder beperkingen in de gemeente Noord-Beveland

Je laadt natuurlijk het voordeligst met de laadpas van AgriSnellaad. Deze is gratis aan te vragen. Zo ben je zo weer op weg met je elektrische auto in de gemeente Noord-Beveland of daarbuiten. Onze laadpalen zijn toegankelijk voor alle Europese laadpassen en alle automerken. De laadpas is te gebruiken bij meer dan 300.000 laadpunten in heel Europa.

Het laden van elektrische voertuigen moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom dragen wij graag bij aan het mogelijk maken hiervan in de gemeente Noord-Beveland.

Laadtarieven AgriSnellaad in de gemeente Noord-Beveland

Woon je in de gemeente Noord-Beveland en ben je benieuwd naar de laadtarieven? De kosten hiervoor verschillen per locatie. Wij maken onderscheid tussen bijvoorbeeld het opladen op openbare parkeerterreinen, woonwijken of het gebruik van snelladers. Op de pagina over laadtarieven vind je altijd het actuele overzicht met ons KwH-tarief per locatiesoort!