100% regionaal opgewekte stroom
Voor elke laadpas toegankelijk
Maatwerk oplossingingen
Persoonlijk contact en goede service

Een laadpaal aanvragen op Gemeente Reimerswaal

Via ons formulier dien je je aanvraag in voor de gemeente Reimerswaal
We bekijken je locatie en stemmen een geschikte locatie in jouw wijk af met de gemeente Reimerswaal
We regelen de plaatsing en de oplevering op de gekozen locatie in de gemeente Reimerswaal
De gemeente Reimerswaal informeert jou en buurtbewoners over de plaatsing van de laadpaal

Kiezen voor AgriSnellaad

Kies je voor AgriSnellaad dan kies je niet alleen voor een regionale oplossing, maar ook voor de groenste en snelste laadaanbieder. Onze laadpalen in de openbare ruimte leveren niet alleen 100% wind en zonne-energie uit jouw regio, maar ook tegen maximaal vermogen. We zorgen als regionale leverancier voor een snelle realisatie van de door jou gewenste laadlocatie in de gemeente Reimerswaal. Onze openbare laadpunten zijn toegankelijk voor alle nationale en internationale passen.

AgriSnellaad is onderdeel van CZAV Mobility Group. 

Over de gemeente Reimerswaal

Reimerswaal is een gemeente in de Nederlandse provincie Zeeland. Deze gemeente maakt deel uit van Zuid-Beveland en telt bijna 23.000 inwoners.  

Zoals in de rest van de Zeeuwse gemeenten zien we steeds meer elektrische auto’s en laadpalen in het straatbeeld. Via AgriSnellaad kan je een openbare laadpaal aanvragen in de gemeente Reimerswaal. Wil je meer weten over de gemeente? Bekijk dan de website van gemeente Reimerswaal. 

Op welke plekken kun je een openbare laadpaal aanvragen in de gemeente Reimerswaal?

AgriSnellaad plaatst in de volgende plaatsen, wijken en kernen openbare laadpalen in de Gemeente Reimerswaaal. Heb je geen eigen oprit en wil je wel in jouw wijk je elektrische auto opladen? Laat het ons dan weten via het aanvraagformulier. Dan kijken wij naar de mogelijkheden. Op dit moment vind je al laadpalen op de volgende locaties: 

  • Sluisburg Hansweert: parkeervak bij dorpshuis Kaj Munk. 
  • Kerkpolder Krabbendijke: parkeerterrein dorpshuis De Meiboom. 
  • Blauwhoefseweg Kruiningen: parkeerstrook voor Reimerswaalhal. 
  • Meerpaalweg Yerseke: parkeerterrein Beatrixhaven. 
  • Zanddijk Kruiningen: carpoolplaats. 
  • Oude Plein Kruiningen: parkeerterrein bij gemeentehuis. 
  • Vinkenissestraat Rilland. 
  • Hogeweg Yerseke: parkeerterrein Moerzicht. 

Hoe werkt het aanvragen van een laadpaal in de gemeente Reimerswaal?

Via het contactformulier rechtsboven kun je een openbare laadpaal aanvragen als particulier in de gemeente Reimerswaal. Let op: voorwaarde voor het aanvragen van een openbaarde laadpaal als particulier is er geen eigen oprit voor je huis aanwezig is. Is dit wel het geval? Dan verwijzen we je graag door naar www.ladeninzuidwest.nl.  

Ben je ondernemer en heb je een eigen terrein? Ook dan is het mogelijk om je eigen laadpaal te plaatsen. Laat je contactgegevens achter, zodat we contact met je op kunnen nemen over de mogelijkheden in de gemeente Reimerswaal. Benieuwd naar onze eerdere samenwerkingen? Lees dan de reviews en uitgelichte verhalen van onze partners.

AgriSnellaad – de partner van de gemeente Reimerswaal

AgriSnellaad werkt samen met bijna alle gemeenten in Zuidwest Nederland, waaronder de gemeente Reimerswaal. We hanteren korte communicatielijnen met de gemeente Reimerswaal. Zo zijn wij de verbindende factor tussen betrokken ambtenaren en bewoners. We ontzorgen daar waar mogelijk de gemeente Reimerswaal als het gaat om elektrische laadpalen. Er worden laadlocaties gerealiseerd op basis van concrete vragen vanuit bewoners en plankaarten in de gemeente.  

Ook ontzorgt AgriSnellad de gemeente Reimerswaal volledig in installatie, beheer en onderhoud van de laadpalen. Er zijn geen kosten verbonden aan een aanvraag voor een openbare laadpaal van AgriSnellaad in de gemeente Reimerswaal. Dit betekent dat de laadpalen gratis worden geplaatst. 

Laden zonder beperkingen in de gemeente Reimerswaal

Onze laadpalen zijn toegankelijk voor alle automerken en alle Europese laadpassen. Kabel inpluggen, laadpas scannen en laden maar. Wil je profiteren van meer voordeel bij openbare laadpalen van AgriSnellaad? Vraag dan gratis de AgriSnellaad laadpas aan. Hiermee laad je goedkoper bij de laadpalen van AgriSnellaad: zowel in de gemeente Reimerswaal als daarbuiten. De laadpas is te gebruiken bij meer dan 200.000 laadpunten in heel Europa.  

Het laden van elektrische voertuigen moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom dragen wij graag bij aan het mogelijk maken hiervan in de gemeente Reimerswaal.  

Laadtarieven AgriSnellaad in de gemeente Reimerswaal

Benieuwd naar de laadtarieven voor je auto in Reimerswaal? De kosten hiervoor verschillen per locatie. Zo maken wij onderscheid tussen het opladen op openbare parkeerterreinen, woonwijk of het gebruik van snelladers. Je vindt op de pagina over laadtarieven een actueel overzicht met ons kWh-tarief per locatiesoort!