100% regionaal opgewekte stroom
Voor elke laadpas toegankelijk
Maatwerk oplossingingen
Persoonlijk contact en goede service

Een openbare laadpaal aanvragen in de gemeente Sluis

Via bovenstaand formulier dien je jouw aanvraag in voor de gemeente Sluis
We stemmen we met de gemeente Sluis een geschikte locatie in jouw wijk af
Wij zorgen voor de plaatsing en de oplevering in de gemeente Sluis
De gemeente Sluis informeert jou en je buurtbewoners over de plaatsing van de laadpaal

AgriSnellaad – de partner van de gemeente Sluis

AgriSnellaad ontzorgt de gemeente Sluis volledig in installatie, beheer en onderhoud van de laadpalen. Dat betekent ook dat de laadpalen gratis worden geplaatst. Er zijn dus geen kosten verbonden aan de aanvraag voor een openbare laadpaal van AgriSnellaad in de gemeente Sluis.

AgriSnellaad werkt samen met nagenoeg alle gemeenten in Zuidwest Nederland, waaronder de gemeente Sluis. We hanteren korte communicatielijnen met de gemeente Sluis, zowel met de betrokken ambtenaren als bewoners en ontzorgen de gemeente Sluis daar waar mogelijk.

Een openbare laadpaal aanvragen in de gemeente Sluis kan op deze plaatsen

AgriSnellaad plaatst in de volgende plaatsen openbare laadpalen in de gemeente Sluis. Dus heb je eigen oprit, maar wil je wel in jouw wijk je elektrische auto opladen? Laat het ons dan weten via het aanvraagformulier

 • Aardenburg
 • Breskens
 • Cadzand-Bad
 • Cadzand-Dorp
 • Eede
 • Groede
 • Hoofdplaat
 • Nieuwvliet-Bad
 • Nieuwvliet-Dorp
 • Oostburg
 • Retranchement
 • Schoondijke
 • Sint Kruis
 • Sluis
 • Waterlandkerkje
 • IJzendijke
 • Zuidzande

Over de gemeente Sluis

Sluis is een gemeente in de Nederlandse provincie Zeeland het gedeelte westelijke gedeelte van de regio Zeeuws-Vlaanderen. De gemeente Sluis telt 23,386 (januari 2019) inwoners. Sluis is een van de dunst bevolkte Nederlandse gemeenten, maar erg druk bezocht door toeristen.

Ook in Sluis zien we steeds meer elektrische auto’s, zowel bij inwoners als bezoekers van de gemeente. Via AgriSnellaad is het mogelijk om een openbare laadpaal aanvragen in de gemeente Sluis. Wil je meer weten over de gemeente? Bekijk dan de website van gemeente Sluis.

Hoe werkt het aanvragen van een laadpaal in Sluis

Particuliere laadpaal aanvragen

Je kunt via het contact formulier boven in de pagina een openbare laadpaal aanvragen als particulier in de gemeente Sluis. Wanneer je een openbare laadpaal aanvraagt als particulier in de gemeente Sluis is de voorwaarde dat je geen eigen oprit hebt. Wanneer je wel een eigen oprit hebt, verwijzen we je graag door naar www.ladeninzuidwest.

Zakelijke laadpaal aanvragen

Wil je als ondernemer in de gemeente Sluis een laadpaal op jouw terrein? Laat dan je contactgegevens achter en wij nemen contact met je op over de mogelijkheden! Biedt bezoekers van jouw recreatieverblijf, hotel of horecagelegenheid de mogelijkheid tot het opladen van een elektrische auto zonder zelf te investeren.  Benieuwd wat andere partners van AgriSnellaad vinden? Lees dan hier reviews en uitgelichte verhalen van partners van AgriSnellaad!

Laden zonder beperkingen in de gemeente Sluis

Kabel inpluggen, laadpas scannen en laden maar! De laadpalen van AgriSnellaad zijn toegankelijk voor alle Europese laadpassen en alle automerken. Wil je profiteren van voordelen bij de laadpalen van AgriSnellaad? Vraag dan gratis de laadpas aan van AgriSnellaad. Hiermee laad je goedkoper bij de laadpalen van AgriSnellaad, bij meer dan 200.000 laadpunten in heel Europa, bij de laadpalen in de gemeente Sluis en daarbuiten!

Wij vinden dat het laden van een voertuig voor iedereen toegankelijk moet zijn, zo dragen wij ons steentje bij aan de laadinfrastructuur in de gemeente Sluis.

Kiezen voor AgriSnellaad

Kies je voor AgriSnellaad dan kies je voor de snelste, groenste en een regionale oplossing voor jouw laadbehoefte in jouw wijk. Onze laadpalen in de openbare ruimte leveren niet alleen 100% wind en zonne-energie uit jouw regio maar tevens tegen maximaal vermogen. Als regionale leverancier van een laadoplossing in je wijk zorgen we voor een snelle realisatie van de door jou gewenste laadlocatie in de gemeente Sluis. Onze openbare laadpunten zijn gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor alle nationale en internationale laadpassen.

AgriSnellaad is onderdeel van CZAV Mobility Group.

Laadtarieven AgriSnellaad in de gemeente Sluis

De kosten voor het laden van je auto verschilt per locatie. Zo maken wij onderscheid tussen het opladen in een woonwijk, op openbare parkeerterreinen en aan onze snelladers. Op de pagina over laadtarieven vind je een overzicht met ons kWh-tarief per locatiesoort.