100% regionaal opgewekte stroom
Voor elke laadpas toegankelijk
Maatwerk oplossingingen
Persoonlijk contact en goede service

Een laadpaal aanvragen op Gemeente Tholen

Je dient jouw aanvraag in via ons formulier
We bekijken je gewenste locatie en stemmen deze af met de gemeente
We regelen de plaatsing en de oplevering in je gemeente
We informeren jou en je buurtbewoners over het gebruik van de laadpaal.

Kiezen voor AgriSnellaad

Kies je voor AgriSnellaad dan kies je voor de snelste, groenste en een regionale oplossing voor jouw laadbehoefte in de wijk. Onze laadpalen in de openbare ruimte leveren niet alleen 100% wind of zon uit jouw regio maar tevens tegen maximaal vermogen. Als regionale leverancier van een laadoplossing in je wijk zorgen we voor een snelle realisatie van de door jou gewenste laadlocatie. Onze openbare laadpunten zijn gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor alle nationale en internationale laadpassen.

AgriSnellaad is onderdeel van CZAV.

Over de gemeente Tholen

Tholen is een gemeente in de Nederlandse provincie Zeeland. Deze gemeente bestaat uit de eilanden Tholen en Sint Phillipsland. De hoofdstad van deze gemeente is ook het dorp Tholen.

Zoals in de rest van de Nederland zien we ook in de gemeente Tholen steeds meer elektrische auto’s in het straatbeeld. Via AgriSnellaad kan je een openbare laadpaal aanvragen in de gemeente Tholen. Wil je meer weten over deze gemeente? Bekijk dan de website van gemeente Tholen.

In deze plaatsen kun je een openbare laadpaal aanvragen in gemeente Tholen

In de gemeente Tholen plaatst AgriSnellaad in de volgende plaatsen, wijken en kernen openbare laadpalen.Wil je in jouw wijk je elektrische auto opladen? Laat het ons dan weten via het aanvraagformulier!

  • Tholen
  • Poortvliet
  • Scherpenisse
  • Sint-Maartensdijk
  • Stavenisse
  • Sint-Annaland
  • Oud-Vossemeer
  • Sint Philipsland
  • Anna Jacobapolder

Hoe werkt het aanvragen van een laadpaal in de gemeente Tholen

Via het contactformulier kun je een openbare laadpaal aanvragen als particulier in de gemeente Tholen. Indien je een openbare laadpaal aanvraagt als particulier in de gemeente Tholen geldt de voorwaarde dat je geen eigen oprit hebt. Heb je wel een eigen oprit? Dan verwijzen we je graag door naar www.ladeninzuidwest.nl.

Ook als ondernemer in de gemeente Tholen is het mogelijk om op jouw eigen terrein een laadpaal te plaatsen. Laat je contactgegevens achter en wij nemen contact met je op over de mogelijkheden. Benieuwd naar de ervaringen van andere bedrijven? Lees dan de reviews en uitgelichte verhalen van onze partners.

AgriSnellaad – de partner van de gemeente Tholen

AgriSnellaad werkt samen met nagenoeg alle gemeenten in Zuidwest Nederland, waaronder de gemeente Tholen. We ontzorgen de gemeente Tholen daar waar mogelijk als het gaat om elektrische laadpalen. Zo zorgen wij voor installatie, onderhoud en beheer van de laadpalen.
Er zijn geen kosten verbonden aan het aanvragen van een openbare laadpaal van AgriSnellaad in de gemeente Tholen. Laadpalen worden gratis geplaatst. Er worden in de gemeente Tholen nieuwe laadlocaties gerealiseerd op basis van concrete vragen vanuit bewoners. Ook wordt er gekeken naar plankaarten van de gemeente. We hanteren korte communicatielijnen met de gemeente Tholen: zowel met de betrokken ambtenaren als bewoners.

Laden zonder beperkingen in de gemeente Tholen

Maak je vaker gebruik van de openbare laadpalen van AgriSnellaad en wil je profiteren van meer voordeel? Schaf dan een gratis AgriSnellaad laadpas aan. Hiermee laad je goedkoper bij de laadpalen van AgriSnellaad en ben je zo weer onderweg. Zowel in de gemeente Tholen als daarbuiten. De laadpas is te gebruiken bij meer dan 300.000 laadpunten in heel Europa.

Wij vinden dat het laden van een voertuig voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom dragen wij graag ons steentje bij aan de laadinfrastructuur in de gemeente Tholen.

Laadtarieven AgriSnellaad in de gemeente Tholen

Het verschilt per locatie wat de kosten zijn voor het laden van je auto. Wij maken onderscheid tussen het opladen in een woonwijk, op openbare parkeerterreinen en aan onze snelladers. Op de pagina over laadtarieven vind je een overzicht met ons kWh-tarief per locatiesoort.