100% regionaal opgewekte stroom
Voor elke laadpas toegankelijk
Maatwerk oplossingingen
Persoonlijk contact en goede service

Een laadpaal aanvragen in de gemeente Veere

Via ons formulier dien je je aanvraag in voor de gemeente Veere
We bekijken je locatie en stemmen een geschikte locatie in jouw wijk af
We regelen de plaatsing en de oplevering op de gekozen locatie in de gemeente Veere
De gemeente Veere informeert jou en buurtbewoners over de plaatsing van de laadpaal

Kiezen voor AgriSnellaad

Met onze laadpalen kies je niet alleen voor een regionale oplossing, maar ook voor de groenste en snelste laadaanbieder. Zo werken wij met 100% wind en zonne-energie uit jouw regio, tegen maximaal vermogen. Als regionale leverancier zorgen wij door korte lijnen met bewoners en gemeenten voor een snelle realisatie van de door jou gewenste laadlocatie in de gemeente Veere. Onze openbare laadpunten zijn niet alleen toegankelijk voor nationale laadpassen, maar ook internationale.  

AgriSnellaad is onderdeel van CZAV.

Over de gemeente Veere

De Zeeuwse gemeente Veere ligt op het eiland Walcheren en Veere is tevens de hoofdstad van deze gemeente. Zoutelande, Domburg en Koudekerke zijn onder andere ook dorpen die onder deze gemeente vallen. AgriSnellaad plaatst ook hier laadpalen in diverse kernen, dorpen en wijken. Meer informatie over gemeente Veere. 

Ook in deze gemeente zien we steeds meer elektrische auto’s en laadpalen in het straatbeeld. Voor voldoende laadmogelijkheden in jouw regio is het belangrijk dat er genoeg laadpalen beschikbaar zijn. Daar draagt AgriSnellaad graag aan bij.

Op welke plekken kun je een openbare laadpaal aanvragen in de gemeente Veere?

Wij plaatsen vanuit AgriSnellaad op diverse plekken openbare laadpalen in de gemeente Veere. Hieronder vind je het overzicht in welke wijken, kern en plaatsen.

  • Aagtekerke
  • Biggekerke
  • Domburg
  • Gapinge
  • Grijpskerke
  • Koudekerke
  • Meliskerke
  • Oostkapelle
  • Serooskerke
  • Veere
  • Vrouwenpolder
  • Westkapelle
  • Zoutelande

Hoe werkt het aanvragen van een laadpaal in de gemeente Veere?

Ben je particulier of ondernemer? Als particulier is het mogelijk om een openbare laadpaal aan te vragen, indien je geen eigen oprit aan huis hebt. Heb je wel een eigen oprit tot je beschikking? Dan kun je bij www.landeninzuidwest.nl terecht. Zij helpen je graag verder.

Ben je ondernemer met een eigen terrein? Ook dan kan AgriSnellaad iets voor jouw bedrijf betekenen met het plaatsen van een of meerdere laadpalen. Laat je contactgegevens via het formulier achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden. Meer weten over eerdere samenwerkingen? Lees dan de reviews en uitgelichte verhalen van onze deelnemende partners.

AgriSnellaad – de partner van de gemeente Veere

AgriSnellaad werkt samen met bijna alle gemeenten in Zuidwest Nederland, waaronder de gemeente Veere. Wij hebben korte lijnen met de gemeente en zorgen dat er vanuit behoefte van inwoners en gemeente laadpalen worden geplaatst. Zo kijken we naar plankaarten van de gemeente en aanvragen van bewoners. Vraag en aanbod komen door AgriSnellaad bij elkaar.

Wij ontzorgen de gemeente Veere volledig in installatie, onderhoud en beheer van de laadpalen. Er zijn voor het aanvragen van een openbare laadpaal geen kosten verbonden in de gemeente Veere.

Laden zonder beperkingen in de gemeente Veere

Met de laadpas van AgriSnellaad kun je je elektrische auto opladen bij zo’n 300.000 laadpunten in heel Europa. Je profiteert van meer voordeel bij openbare laadpalen van AgriSnellaad: dus niet alleen in jouw gemeente maar ook daarbuiten. Zo ben je snel weer onderweg! Onze laadpalen zijn daarnaast toegankelijk voor alle automerken en Europese laadpassen.

AgriSnellaad vindt dat het laden van elektrische voertuigen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom dragen wij graag bij aan het mogelijk maken hiervan in de gemeente Veere.

Laadtarieven AgriSnellaad in de gemeente Veere

Benieuwd naar de laadtarieven voor je elektrische auto in de gemeente Veere? De kosten hiervoor verschillen per locatie. Zo maken wij onderscheid tussen het opladen op openbare parkeerterreinen, woonwijken of het gebruiken van snelladers. Je vindt op de pagina over laadtarieven een actueel overzicht met ons kWh-tarief per locatiesoort.