100% regionaal opgewekte stroom
Voor elke laadpas toegankelijk
Maatwerk oplossingingen
Persoonlijk contact en goede service

Een laadpaal aanvragen op Gemeente Vlissingen

Dien jouw aanvraag in voor de gemeente Vlissingen via bovenstaand formulier
We bekijken je gewenste locatie in de gemeente Vlissingen en stemmen deze af met de gemeente
We regelen plaatsing en oplevering in jouw gemeente
We informeren jou en je buurtbewoners over het gebruik van de laadpaal.

Kiezen voor AgriSnellaad

Kies je voor AgriSnellaad dan kies je voor de snelste, groenste en een regionale oplossing voor jouw laadbehoefte in de wijk. Onze laadpalen in de openbare ruimte leveren niet alleen 100% wind of zon uit jouw regio maar tevens tegen maximaal vermogen. Als regionale leverancier van een laadoplossing in je wijk zorgen we voor een snelle realisatie van de door jou gewenste laadlocatie. Onze openbare laadpunten zijn gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor alle nationale en internationale laadpassen.

AgriSnellaad is onderdeel van CZAV.

Over de gemeente Vlissingen

We zien steeds meer elektrische auto’s en laadpalen in het straatbeeld, ook in de gemeente Vlissingen. Om voldoende beschikbaarheid van elektrische laadpalen te garanderen, werkt AgriSnellaad met de gemeente Vlissingen samen. Je kunt via AgriSnellaad een openbare laadpaal aanvragen.

Vlissingen is een gemeente in de Nederlandse provincie Zeeland en wordt ook wel stad aan zee genoemd. Een combinatie van het stadse karakter met de oneindige mogelijkheden van water en strand. Meer weten over deze gemeente? Bekijk dan de website van de gemeente Vlissingen.

In deze plaatsen kun je een openbare laadpaal aanvragen in de gemeente Vlissingen.

AgriSnellaad plaatst op diverse plaatsen, wijken en kernen openbare laadpalen in de gemeente Vlissingen. Vul dit aanvraagformulier in als er in jouw gebied een laadpaal mist. Dan kijken we samen met de gemeente naar de mogelijkheid om een laadpaal te plaatsen.

  • Vlissingen
  • Oost-Souburg
  • Ritthem
  • Groot-Abeele
  • Nieuwerve

Hoe werkt het aanvragen van een laadpaal in Vlissingen?

Via het contactformulier kun je een openbare laadpaal aanvragen als particulier in de gemeente Vlissingen. De voorwaarde voor het aanvragen van een openbare laadpaal als particulier is dat je geen eigen oprit hebt. Heb je wel een eigen oprit tot je beschikking? Dan verwijzen we je graag door naar www.ladeninzuidwest.nl.

Als ondernemer is het ook mogelijk om op eigen terrein een laadpaal te plaatsen in de gemeente Vlissingen. Laat je contactgegevens achter en wij nemen contact met je op over de mogelijkheden. Wil je reviews en uitgelichte verhalen lezen van onze partners? Dat doe je hier!

AgriSnellaad – de partner van de gemeente Vlissingen

Wij werken samen met bijna alle gemeenten in Zuidwest Nederland. Van de gemeente Vlissingen tot aan de gemeente Bergen op Zoom. We hanteren korte communicatielijnen, zo ook met de gemeente Vlissingen. Dit doen we door nieuwe laadlocaties te realiseren in de gemeente Vlissingen op basis van concrete vragen vanuit bewoners en plankaarten van de gemeente. We hebben korte lijnen met zowel betrokken ambtenaren als bewoners.

AgriSnellaad ontzorgt de gemeente Vlissingen dan ook volledig van installatie tot aan onderhoud en beheer van de laadpalen. Er zijn geen kosten verbonden aan het plaatsen van openbare laadpalen vanuit aanvragen die bij AgriSnellaad binnenkomen voor de gemeente Vlissingen.

Laden zonder beperkingen in de gemeente Vlissingen

Wil je laden zonder beperkingen in de gemeente Vlissingen? Met de AgriSnellaad pas ben je binnen no-time weer onderweg! Plug je kabel in je auto, scan je laadpas en laden maar! Onze laadpalen zijn toegankelijk voor alle automerken en ook alle Europese laadpassen. Als je vaker oplaadt bij de openbare laadpalen van AgriSnellaad en je wilt profiteren van de voordelen, kun je onze laadpas aanschaffen! Deze is gratis aan te vragen.

Elektrisch laden moet voor iedereen toegankelijk zijn en daarom dragen wij op deze manier graag bij aan de laadinfrastructuur in de gemeente Vlissingen. Met deze laadpas laad je goedkoper bij de laadpalen van AgriSnellaad. Zowel in de gemeente Vlissingen als daarbuiten. Deze pas is namelijk te gebruiken bij meer dan 200.000 punten in Europa!

Laadtarieven AgriSnellaad in de gemeente Vlissingen

De kosten voor het laden van je auto verschilt per locatie. Zo maken wij onderscheid tussen het opladen in een woonwijk, op openbare parkeerterreinen en aan onze snelladers. Op de pagina over laadtarieven vind je een overzicht met ons kWh-tarief per locatiesoort.