100% regionaal opgewekte stroom
Voor elke laadpas toegankelijk
Maatwerk oplossingingen
Persoonlijk contact en goede service

Een laadpaal aanvragen in Gemeente Woensdrecht

Via ons formulier dien je je aanvraag in voor de gemeente Woensdrecht
We bekijken je locatie en stemmen een geschikte locatie in jouw wijk af met de gemeente Woensdrecht
We regelen de plaatsing en de oplevering op de gekozen locatie in de gemeente Woensdrecht
De gemeente Woensdrecht informeert jou en buurtbewoners over de plaatsing van de laadpaal

Kiezen voor AgriSnellaad

Kies je voor AgriSnellaad dan kies je niet alleen voor een regionale oplossing, maar ook voor de groenste en snelste laadaanbieder. Onze laadpalen in de openbare ruimte leveren niet alleen 100% wind en zonne-energie uit jouw regio, maar ook tegen maximaal vermogen. We zorgen als regionale leverancier voor een snelle realisatie van de door jou gewenste laadlocatie in de gemeente Woensdrecht. Onze openbare laadpunten zijn toegankelijk voor alle nationale en internationale passen.  

AgriSnellaad is onderdeel van CZAV.

Over de gemeente Woensdrecht

Woensdrecht is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De gemeente Woensdrecht bestaat uit vijf dorpen: Woensdrecht, Hoogerheide, Huijbergen, Ossendrecht en Putte.

De aanschaf en lease van elektrische auto’s stijgt en daarmee ook de vraag naar laadpalen. Via AgriSnellaad vraag je eenvoudig een openbare laadpaal aan in de gemeente Woensdrecht. Wil je meer weten over deze gemeente? Bekijk dan de website van de gemeente Woensdrecht.

Op welke plekken kun je een openbare laadpaal aanvragen in de gemeente Woensdrecht?

Het is in de gemeente Woensdrecht mogelijk om een openbare laadpaal te plaatsen in de volgende wijken, plaatsen en kernen. Je kunt een aanvraag indienen via het aanvraagformulier, zodat wij naar de mogelijkheden kunnen kijken. Belangrijk is dat je geen eigen oprit tot je beschikking hebt.

  • Woensdrecht
  • Hoogerheide
  • Huijbergen
  • Ossendrecht
  • Putte

Hoe werkt het aanvragen van een laadpaal in de gemeente Woensdrecht?

Particulier

Zoals hierboven beschreven: de voorwaarde voor het aanvragen van een openbare laadpaal als particulier is dat je geen eigen oprit tot je beschikking hebt. Indien dit wel het geval is verwijzen we je graag door naar www.ladeninzuidwest.nl. Je kunt via het contactformulier rechtsboven je aanvraag indienen voor de gemeente Woensdrecht.

Ondernemer

Als je ondernemer bent in de gemeente Woensdrecht en in het bezit van een eigen terrein, is het ook mogelijk om je eigen laadpaal te plaatsen. We nemen contact met je op als je je contactgegevens achterlaat. Meer weten over onze samenwerkingen? Lees dan de reviews en uitgelichte verhalen van onze partners.

AgriSnellaad – de partner van de gemeente Woensdrecht

AgriSnellaad werkt samen met bijna alle gemeenten in Zuidwest Nederland. Ook in de gemeente Woensdrecht plaatsen we openbare laadpalen. Dit doen we op basis van concrete vragen vanuit bewoners en plankaarten in de gemeente. We hanteren korte communicatielijnen. Ook zijn wij de verbindende factor tussen betrokken ambtenaren en bewoners.

We ontzorgen de gemeente Woensdrecht als het gaat om elektrische laadpalen: volledig in installatie, beheer en onderhoud. Er zijn geen kosten verbonden aan een aanvraag voor een openbare laadpaal van AgriSnellaad in deze gemeente. Laadpalen worden gratis geplaatst.

Laden zonder beperkingen in de gemeente Woensdrecht

Met onze (snel)laadpalen ben je zo weer op weg. Kabel inpluggen, laadpas scannen en laden maar. Profiteer van meer voordeel en vraag gratis de AgriSnellaad laadpas aan. Hiermee laad je goedkoper bij de laadpalen van AgriSnellaad. Zowel in de gemeente Woensdrecht als daarbuiten. Zo is de laadpas te gebruiken bij meer dan 300.000 laadpunten binnen Europa.

Wij dragen in de gemeente Woensdrecht graag bij aan het mogelijk maken van voldoende beschikbare laadpalen in de regio. Het laden van elektrische voertuigen moet voor iedereen toegankelijk zijn.

Laadtarieven AgriSnellaad in de gemeente Woensdrecht

Benieuwd naar de laadtarieven voor jouw elektrische auto in de gemeente Woensdrecht? Je vindt op de pagina over laadtarieven een actueel overzicht met ons KWh-tarief per locatiesoort. Zo maken wij onderscheid tussen het gebruik van snelladers of het opladen in jouw woonwijk en op openbare parkeerterreinen.