100% regionaal opgewekte stroom
Voor elke laadpas toegankelijk
Maatwerk oplossingingen
Persoonlijk contact en goede service

Een laadpaal aanvragen in Zeeland

Je kunt jouw aanvraag indienen via ons online formulier
We beoordelen de locatie en gaan in overleg met de gemeente om een geschikte plek in jouw buurt te vinden
We zorgen voor de installatie en oplevering van de laadpaal in Oostkapelle

Kies voor AgriSnellaad

Als je kiest voor AgriSnellaad, kies je voor groene, snelle en regionale oplossingen voor de laadbehoefte in Oostkapelle. Onze openbare laadpalen leveren niet alleen 100% groene energie maar ook met maximaal vermogen. Als regionale leverancier van laadoplossingen in jouw buurt, zorgen we voor een snelle realisatie van de laadpaal in de buurt. Onze laadpunten zijn gebruiksvriendelijk en accepteren alle nationale en internationale laadpassen. 

AgriSnellaad: jouw partner voor openbare laadpalen in Oostkapelle 

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het aanvragen van een laadpaal? AgriSnellaad zet zich dagelijks in voor een goed laadnetwerk in Oostkapelle en de rest van Zuidwest Nederland. Als regionale leverancier van laadpalen zorgen we voor een snelle realisatie van een laadpaal. We ontzorgen de gemeente volledig op het gebied van aanleg, beheer en het onderhoud van de laadpalen. Het aanvragen van een laadpaal bij AgriSnellaad is helemaal gratis. Of je nu een elektrische auto bezit of een ondernemer bent die de elektrische mobiliteit wil ondersteunen, wij bieden de laadpaal die je nodig hebt in Oostkapelle en omgeving! 

Waarom kiezen voor AgriSnellaad voor jouw laadpaal in Oostkapelle? 

  • 100% duurzame energie: AgriSnellaad levert via de laadpalen duurzaam opgewekte stroom. Dat maakt het mogelijk om elektrisch te rijden op groene energie! 
  • Gebruiksvriendelijke laadpunten: Onze laadpalen zijn met alle Nederlandse en Europese laadpassen te gebruiken. Hierdoor is snel en gemakkelijk opladen altijd binnen handbereik. Even geen laadpas bij de hand? Geen probleem: met de gratis AgriSnellaad app (verkrijgbaar in de Appstore en Google Play Store) kun je eenvoudig laadsessies starten en stoppen. 
  • Maatwerk oplossingen: Naast openbare laadpalen realiseren we ook graag laadvoorzieningen bij bedrijven. Hierbij bieden we maatwerk oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor meer informatie over de mogelijkheden. 

Hoe werkt het aanvragen van een laadpaal in Oostkapelle? 

Een laadpaal in Oostkapelle kun je zowel particulier als zakelijk bij ons aanvragen. 

Een particuliere laadpaal kun je aanvragen door het contactformulier in te vullen bovenaan deze pagina. Zodra we je aanvraag ontvangen, zullen we samen met de gemeente Veere de beschikbare opties bespreken. Als je als particulier een openbaar laadpunt wilt aanvragen, is één van de vereisten dat je geen eigen oprit hebt. Als je wel een eigen oprit hebt, verwijzen we je graag door naar www.ladeninzuidwest.nl. 

Als ondernemer in Oostkapelle kun je een laadpunt aanvragen door je contactgegevens achter te laten. We zullen dan contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Hiermee bied je de bezoekers en werknemers van jouw bedrijf de gelegenheid om hun elektrische auto op te laden zonder zelf een investering te hoeven doen. Geïnteresseerd in onze eerdere samenwerkingen? Lees dan de reviews en uitgelichte verhalen van de partners van AgriSnellaad. 

Laadtarieven AgriSnellaad in Oostkapelle 

De kosten voor het opladen van je elektrische auto variëren per laadlocatie. Zo zijn de tarieven voor een laadpaal in een woonwijk, openbare parkeerterreinen en snelladers verschillend. Op onze pagina over laadtarieven vind je een overzicht van ons kWh-tarief per soort locatie. Daarnaast zijn de actuele tarieven per laadpunt altijd te vinden in de AgriSnellaad app, die je kunt downloaden in de Appstore of Google Play Store.