100% regionaal opgewekte stroom
Voor elke laadpas toegankelijk
Maatwerk oplossingingen
Persoonlijk contact en goede service

Openbare laadpaal aanvragen

Je dient jouw aanvraag in via ons digitale formulier voor de gemeente naar keuze
We bekijken je locatie en stemmen met de gemeente waarin je woont een geschikte locatie in jouw wijk of buurt af
We regelen de plaatsing en de oplevering op de gekozen locatie
De gemeente informeert jou en je buurtbewoners over de plaatsing van de laadpaal

Kiezen voor AgriSnellaad

Kies je voor AgriSnellaad dan kies je voor, de groenste, snelste en een regionale oplossing voor de laadbehoefte in jouw wijk. Onze laadpalen in de openbare ruimte leveren niet alleen 100% wind en zonne-energie uit jouw regio, maar tevens tegen maximaal vermogen. Als regionale leverancier van een laadoplossing in je wijk zorgen we voor een snelle realisatie van de door jou gewenste laadlocatie in Zuidwest Nederland. Onze openbare laadpunten zijn gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor alle nationale en internationale laadpassen. 


AgriSnellaad is onderdeel van CZAV Mobility Group. 

Ben je trotse eigenaar van een elektrisch voertuig en wil je graag zorgeloos en gemakkelijk kunnen laden? Dan is het aanvragen van een openbare laadpaal de oplossing waar je naar op zoek bent. Bij AgriSnellaad begrijpen we het belang van een goed laadnetwerk en helpen we je graag met een openbare laadpaal bij jou in de buurt. Voor de gemeente waarin je woont verzorgen wij een openbare laadpaal helemaal gratis.

 

Waarom een openbare laadpaal aanvragen?

Het is belangrijk dat iedereen met een elektrische auto gemakkelijk kan opladen, ook als je geen eigen oprit hebt. Daarom kun je een openbare laadpaal aanvragen. Zo wordt elektrisch rijden toegankelijk voor iedereen, ongeacht waar je woont of parkeert. Mensen die geen mogelijkheid hebben om thuis op te laden, kunnen zo ook profiteren van elektrisch rijden.

Het aanvragen van een openbare laadpaal zorgt er ook voor dat er meer laadpunten beschikbaar komen. Dit is belangrijk om elektrisch rijden te stimuleren en de overgang naar duurzaam transport te versnellen. Hoe meer openbare laadpalen er zijn, hoe gemakkelijker het wordt om lange afstanden te rijden zonder je zorgen te maken dat je batterij leeg raakt.

 

Hoe kun je een openbare laadpaal aanvragen?

Het aanvragen van een openbare laadpaal is niet moeilijk en kan je direct makkelijk en snel bij ons aanvragen. Vul het formulier in met wat gegevens zodat wij weten waar er een laadpaal gewenst is.

Vervolgens gaan we samen met de gemeente waarin jij woont, bepalen wat een geschikte locatie is voor een openbare laadpaal bij jou in de buurt. Hierbij kijken we naar de voorzieningen in de buurt, geschikte parkeerplaatsen en behoeften van de gemeenschap.

Zodra de aanvraag is goedgekeurd, zal AgriSnellaad zorg dragen voor de installatie van de openbare laadpaal. Zodra de laadpaal operationeel is, kan iedereen gebruik maken van de openbare laadpaal van AgriSnellaad.

 

Laadtarieven AgriSnellaad

De kosten voor het laden van je auto verschilt per locatie. Zo maken wij onderscheid tussen het opladen in een woonwijk, op openbare parkeerterreinen en aan onze snelladers. Op de pagina over laadtarieven vind je een overzicht met ons kWh-tarief per locatiesoort.