100% regionaal opgewekte stroom
Voor elke laadpas toegankelijk
Maatwerk oplossingingen
Persoonlijk contact en goede service

Een zakelijke laadpaal aanvragen in Zuidwest Nederland

Je vraagt een adviesgesprek aan via ons formulier
We bespreken de mogelijkheden van een zakelijke laadpaal bij jouw bedrijf
We regelen kosteloos de plaatsing en de oplevering van de laadpaal op jouw locatie

Kiezen voor AgriSnellaad

Kies je voor AgriSnellaad dan kies je voor de groenste, snelste en een regionale oplossing voor de laadbehoefte bij jouw bedrijf. Onze laadpalen leveren niet alleen 100% wind en zonne-energie uit jouw regio, maar ook tegen maximaal vermogen. Als regionale leverancier van een laadoplossing bij jouw bedrijf zorgen we voor een snelle realisatie van de door jou gewenste laadlocatie. Onze laadpunten zijn gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor alle nationale en internationale laadpassen.

AgriSnellaad is onderdeel van CZAV Mobility Group.

Een zakelijke laadpaal aanvragen bij AgriSnellaad

Rijden veel van jouw werknemers elektrisch? Of wil je jouw klanten de service van het laden tijdens een bezoek aanbieden? Als aanbieder van laadoplossingen voor elektrische voertuigen in Zuidwest Nederland, staat AgriSnellaad klaar om bedrijven te ondersteunen bij het aanvragen van een zakelijke laadpaal. Wij bieden voor ieder bedrijf de juiste oplossing, en dat vrij van investering en volledig ontzorgd.

 

Hoe werkt een zakelijke laadpaal aanvragen?

Bij AgriSnellaad houden we van een heldere werkwijze. De eerste stap naar een zakelijke laadpaal bij jouw bedrijf is een vrijblijvend gesprek op jouw locatie. In dit gesprek kijken we naar de mogelijkheden en het aantal laadpalen dat geplaatst kan worden. We bespreken jouw wensen en kijken samen naar de beste oplossing.

Komen we tot een akkoord? Dan gaan we over op de plaatsing van de laadpalen en kunnen je medewerkers en gasten binnen drie maanden gebruik maken van de laadpalen. AgriSnellaad verzorgt hierbij het hele traject van aanvraag, communicatie met het netbeheer, vergunningsaanvragen en natuurlijk de plaatsing van de laadpalen. Dit verzorgen wij allemaal zonder verdere aanschaf- en installatiekosten. De laadpaal blijft namelijk eigendom van AgriSnellaad.

 

Een zakelijke laadpaal in Zuidwest Nederland

Specifiek voor bedrijven in Zuidwest Nederland biedt AgriSnellaad op maat gemaakte oplossingen om te voorzien in de groeiende vraag naar laadinfrastructuur. Of je bedrijf zich nu in een bruisende stad of een landelijke omgeving bevindt, onze expertise stelt ons in staat om de ideale zakelijke laadpaaloplossing te bieden. Met onze lokale aanwezigheid kunnen we snel en efficiënt reageren op je aanvraag en de installatie van de laadpalen verzorgen.

 

Geniet van de voordelen van een laadpas

Bij AgriSnellaad begrijpen we dat kosten een belangrijke rol spelen in het besluitvormingsproces van bedrijven. Daarom bieden we gratis laadpas aan zodat je kunt laden zonder extra transactiekosten. De laadpas opent de deur naar ons uitgebreide netwerk van laadstations, waardoor elektrisch rijden nog aantrekkelijker wordt. Met transparante tarieven en geen verborgen kosten zorgen we ervoor dat je altijd op de hoogte bent van uw laadkosten.

 

De tarieven bij een zakelijke laadpaal

Bij AgriSnellaad geloven we in eerlijke en duidelijke tarieven. Op onze pagina met tarieven vind je een overzicht met ons kWh-tarief.