100% regionaal opgewekte stroom
Voor elke laadpas toegankelijk
Maatwerk oplossingingen
Persoonlijk contact en goede service

Een laadpaal aanvragen in Zeeuws-Vlaanderen

Je dient jouw aanvraag in via ons digitale formulier voor de gemeente naar keuze
We bekijken je locatie en stemmen met de gemeente waarin je woont een geschikte locatie in jouw wijk af
We regelen de plaatsing en de oplevering op de gekozen locatie in Zeeuws-Vlaanderen
De gemeente informeert jou en je buurtbewoners over de plaatsing van de laadpaal

Kiezen voor AgriSnellaad

Kiezen voor AgriSnellaad betekent kiezen voor de beste regionale oplossing voor de laadbehoefte in jouw wijk. Onze laadpalen in de openbare ruimte leveren altijd duurzame energie, zodat je elektrisch kunt rijden op groene stroom. Als regionale leverancier van een laadoplossing in je wijk zorgen we voor een zo snel mogelijke realisatie van een laadpunt. Onze openbare laadpunten zijn te gebruiken met alle Nederlandse en Europese laadpassen, en natuurlijk ook met onze eigen gratis AgriSnellaad laadpas. Klik hier om onze laadpas aan te vragen.

AgriSnellaad is onderdeel van CZAV Mobility Group. 

Agrisnellaad: jouw partner voor openbare laadpalen in Zeeuws-Vlaanderen

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het aanvragen van een openbare laadpaal in Zeeuws-Vlaanderen? AgriSnellaad staat voor je klaar! Wij zijn dé specialist op het gebied van openbare laadpalen in Zeeuws-Vlaanderen en werken samen met alle gemeentes in Zeeuws-Vlaanderen. AgriSnellaad ontzorgt de gemeentes volledig op het gebied van aanleg, beheer en onderhoud van laadpalen. Dit betekent dat het aanvragen van een openbare laadpaal volledig gratis is.

Een openbare laadpaal aanvragen in Zeeuws-Vlaanderen kan in de volgende gemeentes

Het aanvragen van een laadpaal in Zeeuws-Vlaanderen is eenvoudig met AgriSnellaad. In Zeeuws-Vlaanderen zijn er verschillende gemeenten waar je een openbare laadpaal kunt aanvragen. Wij plaatsen laadpalen in de volgende gemeentes:

–        Gemeente Terneuzen

–        Gemeente Sluis

–        Gemeente Hulst

Hoe werkt het aanvragen van een laadpaal in Zeeuws-Vlaanderen?

Een laadpaal in Zeeuws-Vlaanderen kun je zowel particulier als zakelijk bij ons aanvragen.

Een particuliere laadpaal in Zeeuws-Vlaanderen kun je aanvragen door het contactformulier in te vullen bovenaan deze pagina. Zodra we je aanvraag ontvangen, zullen we samen met de gemeente waarin je woont de beschikbare opties bespreken. Als je als particulier een openbaar laadpunt wilt aanvragen, is één van de vereisten dat je geen eigen oprit hebt. Als je wel een eigen oprit hebt, verwijzen we je graag door naar www.ladeninzuidwest.nl.

Als ondernemer in Zeeuws-Vlaanderen kun je een laadpunt aanvragen door je contactgegevens achter te laten. We zullen dan contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Hiermee bied je de bezoekers en werknemers van jouw bedrijf de gelegenheid om hun elektrische auto op te laden zonder zelf een investering te hoeven doen. Geïnteresseerd in onze eerdere samenwerkingen? Lees dan de reviews en uitgelichte verhalen van de partners van AgriSnellaad.

Voordelig laden in Zeeuws-Vlaanderen met de laadpas

Als je vaak gebruik maakt van de openbare laadpalen van AgriSnellaad en van voordeel wilt profiteren, kun je gratis een laadpas van AgriSnellaad aanvragen. Met de laadpas laad je voordeliger bij onze laadpalen in Zeeuws-Vlaanderen of daarbuiten. Onze laadpas is te gebruiken bij meer dan 200.000 laadpunten in heel Europa.

Laadtarieven AgriSnellaad in Zeeuws-Vlaanderen

De kosten voor het opladen van je elektrische auto verschilt per laadlocatie. Er wordt onderscheid gemaakt tussen laden bij een reguliere laadpaal en het laden bij één van onze snelladers. Altijd op de hoogte van de actuele tarieven? Download dan de AgriSnellaad app. In onze app zie je het tarief per laadpunt. Ook op onze webpagina over laadtarieven vind je een overzicht met de tarieven.