Wil je overstappen op duurzame mobiliteit en ben je benieuwd naar de kosten van een laadpaal bij AgriSnellaad? In deze blog geven we je alle informatie over het laten plaatsen van een laadpaal van AgriSnellaad.

Wat kost een laadpaal bij AgriSnellaad?

Bij AgriSnellaad bieden we een unieke aanpak: het installeren van laadpalen zonder dat jij hoeft te investeren in de aanschaf en installatie. Dit betekent dat wij de volledige kosten voor onze rekening nemen. Ons model is gebaseerd op exploitatie, waarbij de laadpalen eigendom blijven van AgriSnellaad. Hierdoor kun jij profiteren van alle voordelen van een laadpaal zonder de financiële lasten.

  • Geen aanschafkosten: Jij betaalt niets voor de aanschaf van de laadpalen. Wij zorgen voor de volledige financiering.
  • Geen installatiekosten: De installatie van de laadpalen wordt volledig door ons uitgevoerd, zonder kosten voor jou.
  • Geen onderhoudskosten: Wij verzorgen ook het onderhoud van de laadpalen, zodat je altijd kunt rekenen op een goed werkende laadinfrastructuur.

Hoe vraag je een zakelijke laadpaal aan bij AgriSnellaad?

Het aanvragen van een laadpaal voor jouw onderneming bij AgriSnellaad is eenvoudig en transparant. Hier zijn de stappen:

  1. Adviesgesprek aanvragen: Plan een vrijblijvend adviesgesprek in en onze experts komen bij je langs om de situatie te bekijken en je wensen te bespreken.
  2. Consultatie op locatie: Tijdens ons bezoek analyseren we de laadbehoeften en de beschikbare ruimte. We bepalen samen het aantal benodigde laadpalen en de optimale locaties.
  3. Voorstel en akkoord: Na onze analyse ontvang je een gedetailleerd voorstel. Bij akkoord zorgen wij voor de plaatsing van de laadpalen binnen drie maanden.
  4. Installatie en gebruik: Onze technici zorgen voor een vakkundige installatie. Zodra de laadpalen zijn geplaatst, kunnen jouw medewerkers, gasten of bewoners direct gebruikmaken van de laadpalen.

Een openbare laadpaal in de wijk aanvragen bij AgriSnellaad

Een particuliere laadpaal kun je eenvoudig aanvragen door het contactformulier in te vullen. Zodra we je aanvraag ontvangen, zullen we samen met de gemeente waar je woont de beschikbare opties bespreken. Als je als particulier een openbaar laadpunt wilt aanvragen, is één van de vereisten dat je geen eigen oprit hebt. Zodat de laadpaal toegankelijk is voor iedereen in de buurt. Ons team staat klaar om je te begeleiden in het aanvraagproces en te zorgen voor een vlotte en efficiënte installatie van de laadpaal.

Wil je ook een AgriSnellaadlocatie bij jou op de parkeerplaats? Neem dan zeker contact met ons op: info@agrisnellaad.nl. Op naar een nog duurzamere toekomst!