AgriSnellaad laadplein de Rotonde

Wethouder Ankie Smit neemt het laadplein op parkeerplaats De Rotonde in Burgh-Haamstede in gebruik. Voor de gelegenheid heeft ze de auto van Roel Clement van AgriSnellaad geleend!  

De Schouwse kust raakt steeds meer op stoom met stroom 

Ze rijden weer, de gratis bussen vanaf het transferium naar de stranden en campings bij Renesse en Scharendijke. En voor wie liever met de eigen elektrische auto gaat, opladen kan nu ook op een laadplein bij strandopgang De Rotonde in Burgh-Haamstede. 

Tien palen, twintig laadplaatsen. Wethouder Ankie Smit nam het nieuwe laadplein van AgriSnellaad vrijdag officieel in gebruik. Vorig jaar werd op het Transferium in Renesse al zo’n voorziening voor 24 auto’s gerealiseerd en daar wordt druk gebruik van gemaakt. Een volgende stap is het plaatsen van zonnepanelen op beide locaties. ,,Zodat de stroom die nodig is voor het opladen van de elektrische auto’s ter plekke kan worden opgewekt en zo het net niet meer belasten”, aldus de wethouder. 

Nog even en de tijd van diesel en benzineauto’s is helemaal voorbij. 

Wil je ook een AgriSnellaadlocatie bij jou op de parkeerplaats? Neem dan zeker contact met ons op: info@agrisnellaad.nl. Op naar een nog duurzamere toekomst!