Waarom de AgriSnellaad laadpas?

AgriSnellaad is vaste partner van dé gemeenten in de regio Zuidwest Nederland. Op dit moment hebben we al meer dan 500 laadpaal in de verschillende gemeenten van Zuidwest Nederland geplaatst, én we plaatsen er nog wekelijks velen bij! Je zult dus steeds meer laadpalen van AgriSnellaad zien in heel Zuidwest Nederland. Doordat we veel openbare laadpalen plaatsen in de gemeenten in Zuidwest Nederland hebben we ook veel trouwe klanten die hun auto opladen bij onze laadpalen. Wanneer je geen mogelijkheid hebt tot laden op de oprit, kun je gratis een laadpaal aanvragen bij jou in de wijk. Om extra service en kortingen te bieden aan onze vaste klanten hebben we de AgriSnellaad laadpas geïntroduceerd.

Heb je een AgriSnellaad laadpaal bij jou in de wijk? Of kom je vaak op een locatie waar onze laadpalen staan? Vraag dan een AgriSnellaad laadpas aan via het aanvraagformulier op onze website!  Ook wanneer je moet laden bij een andere laadpaal aanbieder bijvoorbeeld buiten Zuidwest Nederland.  

Voordelen van de AgriSnellaad laadpas  

Met de laadpas van AgriSnellaad is het mogelijk om bij meer dan 200.000 laadpalen in heel Europa te laden en betalen. Het grootste voordeel van de laadpas van AgriSnellaad is dat je bij onze eigen laadpalen goedkoper uit bent! Je betaalt namelijk geen transactie kosten wanneer je de laadpas van AgriSnellaad gebruikt. Wanneer je de laadpas aanvraagt, krijg je deze kosteloos thuis gestuurd.  

AgriSnellaad laadpas aanvragen

Het aanvragen van een laadpas is heel simpel. Via de website van AgriSnellaad kun je de laadpas aanvragen. We maken hierbij onderscheid in het aanvragen van een laadpas voor particulieren en bedrijven. Het aanvragen van de laadpas is gratis. Wanneer je de laadpas via de website hebt aangevraagd, ontvang je hem binnen twee werkdagen thuis!  

Betalen met de AgriSnellaad laadpas

Het betalen met jouw AgriSnellaad laadpas is heel simpel. Je sluit je elektrische of hybride auto aan op de laadpaal en daarna kan je, door middel van een contactloos betalingssysteem, betalen met de laadpas. De kosten worden vervolgens afgeschreven van je rekening. Wanneer je inlogt op je eigen AgriSnellaad account krijg je een overzicht van al je laadsessies.  

Wil je ook een AgriSnellaadlocatie bij jou op de parkeerplaats? Neem dan zeker contact met ons op: info@agrisnellaad.nl. Op naar een nog duurzamere toekomst!