100% regionaal opgewekte stroom
Voor elke laadpas toegankelijk
Maatwerk oplossingingen
Persoonlijk contact en goede service

Een laadpaal aanvragen in Zeeland

Je dient jouw aanvraag in via ons digitale formulier voor de gemeente naar keuze
We bekijken je locatie en stemmen met de gemeente waarin je woont een geschikte locatie in jouw wijk of buurt af
We regelen de plaatsing en de oplevering op de gekozen locatie in Zeeland
De gemeente informeert jou en je buurtbewoners over de plaatsing van de laadpaal

Kiezen voor AgriSnellaad

Kies je voor AgriSnellaad dan kies je voor, de groenste, snelste en een regionale oplossing voor de laadbehoefte in jouw wijk. Onze laadpalen in de openbare ruimte leveren niet alleen 100% wind en zonne-energie uit jouw regio, maar tevens tegen maximaal vermogen. Als regionale leverancier van een laadoplossing in je wijk zorgen we voor een snelle realisatie van de door jou gewenste laadlocatie in Zeeland. Onze openbare laadpunten zijn gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor alle nationale en internationale laadpassen. 


AgriSnellaad is onderdeel van CZAV Mobility Group. 

AgriSnellaad – de partner voor openbare laadpalen in Zeeland

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het aanvragen en installeren van een laadpaal in Zeeland, dan bent u bij AgriSnellaad aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van laadpalen voor zowel thuis als op openbare locaties.
AgriSnellaad werkt samen met vrijwel alle gemeentes in Zeeland. We ontzorgen de gemeenten volledig op het gebied van aanleg, beheer en onderhoud van laadpalen. Dit betekent dat het aanvragen van een openbare laadpaal volledig gratis is.

Een openbare laadpaal aanvragen in Zeeland kan in de volgende gemeentes

In de provincie Zeeland zijn er verschillende gemeenten waar u een openbare laadpaal kunt aanvragen. Het is belangrijk om te onderzoeken welke gemeente verantwoordelijk is voor de locatie waar u de laadpaal wilt plaatsen. Elke gemeente heeft namelijk zijn eigen beleid en voorwaarden voor het aanvragen van een laadpaal.

Gemeente Kapelle

Gemeente Middelburg

Gemeente Schouwen-Duiveland

Gemeente Tholen

Gemeente Vlissingen

Gemeente Borsele

Gemeente Noord-Beveland

Gemeente Sluis

Gemeente Terneuzen

Gemeente Veere

Gemeente Hulst

Gemeente Reimerswaal

Hoe werkt het aanvragen van een laadpaal in Zeeland?

Een laadpaal in Zeeland kan je zowel particulier als zakelijk bij ons aanvragen.

Een particuliere laadpaal in Zeeland kan je aanvragen via het contactformulier boven aan de pagina. De aanvraag komt bij ons terecht en samen met de gemeente waar jij in woont, gaan we de mogelijkheden bekijken. Wanneer je een openbare laadpaal aanvraagt als particulier, is één van de voorwaarden dat je geen eigen oprit hebt. Wanneer je wel een eigen oprit hebt, verwijzen we je graag door naar: www.ladeninzuidwest.nl.

Wil je als ondernemer een laadpaal aanvragen in Zeeland? Laat dan je contactgegevens achter en wij nemen contact met je op voor de mogelijkheden! Zo bied je de bezoekers van jouw bedrijf de mogelijkheid tot het opladen van hun elektrische auto zonder zelf een grote investering te maken. Benieuwd naar eerdere samenwerkingen? Lees dan de reviews en uitgelichte verhalen van de partners van AgriSnellaad.

Voordelig laden in Zeeland met de laadpas

Eenvoudig de kabel aansluiten, de laadpas scannen en starten met laden. Onze laadpalen zijn geschikt voor alle automerken en accepteren Europese laadpassen. Als je regelmatig gebruikt maakt van de openbare laadpalen van AgriSnellaad en van voordeel wilt profiteren, kun je gratis de AgriSnellaad laadpas aanvragen. Met deze laadpas laad je voordeliger bij onze laadpalen in Zeeland of daarbuiten. Onze laadpas is te gebruiken bij meer dan 200.000 laadpunten in heel Europa.

Bij AgriSnellaad vinden we dat het opladen van een voertuig voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom dragen we graag ons steentje bij aan de laadinfrastructuur in Zeeland.

Laadtarieven AgriSnellaad in Zeeland

De kosten voor het laden van je auto verschilt per locatie. Zo maken wij onderscheid tussen het opladen in een woonwijk, op openbare parkeerterreinen en aan onze snelladers. Op de pagina over laadtarieven vind je een overzicht met ons kWh-tarief per locatiesoort.