Wat kost een laadpaal aanvragen in jouw gemeente?

Is jouw gemeente al voorbereid op een meer duurzame toekomst? De overgang van het gebruik van fossiele brandstoffen naar elektrisch rijden vindt in hoog tempo plaats. AgriSnellaad ondersteunt gemeenten bij het ontwikkelen van een moderne infrastructuur voor e-mobiliteit! Onze aanpak is duidelijk: samen met gemeenten kijken we naar de huidige en toekomstige behoeften op het gebied van opladen. We faciliteren bestaande elektrische rijders en moedigen de overstap naar elektrisch rijden aan door strategisch geplaatste laadpalen.

Wat kost het aanvragen van een openbare laadpaal in jouw gemeente?

Steeds meer gemeenten streven ernaar om duurzame mobiliteit te bevorderen en elektrisch rijden te stimuleren. Agrisnellaad werkt nauw samen met de gemeentes in Zuidwest Nederland en faciliteert samen met deze gemeentes de openbare laadpalen bij jou in de buurt.

Het proces van het kosteloos aanvragen van een openbare laadpaal via Agrisnellaad is eenvoudig. Je kunt het aanvraagformulier op onze website invullen en wij zullen de aanvraag verwerken en afstemmen met de betreffende gemeente. Als er een geschikte locatie wordt gevonden, zal AgriSnellaad op haar kosten de laadpaal installeren. Voor zowel de aanvrager als de gemeente kost het plaatsen van een openbare laadpaal dus niks.

 

In welke gemeente kan ik kosteloos een laadpaal aanvragen?

Bij Agrisnellaad streven we ernaar om kosteloze aanvragen voor laadpalen in samenwerking met verschillende gemeenten mogelijk te maken. Wij werken momenteel al samen veel verschillende gemeenten in de regio Zuidwest Nederland:

 

Hoe werkt kosteloos een laadpaal aanvragen in mijn gemeente?

Via het contactformulier boven in deze pagina kun je als particulier een openbare laadpaal aanvragen. Deze mogelijkheid is beschikbaar voor particulieren die geen eigen oprit hebben. Als je wel een eigen oprit hebt, verwijzen we je graag naar onze partner Laden in Zuidwest.

Als ondernemer bestaat de mogelijkheid om een laadpaal op jouw eigen terrein te plaatsen. Als je interesse hebt, kun je je contactgegevens achterlaten en nemen wij contact met je op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Wil je meer te weten komen over de ervaringen van onze partners en referenties lezen? Lees onze reviews en uitgelichte verhalen.